(#13767) Erroare Hitshik
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
(#13767) Erroare Hitshik
Salut !
Am modificat o temă pe care am vrut să o pun pe hitskin dar nu îmi dă voie ! Îmi spune că
( Tema propusa este alcatuita in majoritate din imagini ce provin dintr-o alta tema. Va rugam nu propuneti decat teme originale.).
Ciudat, versiunea AwesomeBB nu conține imagini ci iconuri.
Ce imagini din alta temă ? La tema asta nu am folosit sau modificat nicio imagine fiindă nu are versiunea imagini are doar logo ... Chiar atât de prost a ajuns platforma asta ?
Am modificat o temă pe care am vrut să o pun pe hitskin dar nu îmi dă voie ! Îmi spune că
( Tema propusa este alcatuita in majoritate din imagini ce provin dintr-o alta tema. Va rugam nu propuneti decat teme originale.).
Ce imagini din alta temă ? La tema asta nu am folosit sau modificat nicio imagine fiindă nu are versiunea imagini are doar logo ... Chiar atât de prost a ajuns platforma asta ?
Ionutsiatat- Membru nou
Varsta : 26
Data înscrierii : 27/10/2018
Mulțumiri : 1
Re: (#13767) Erroare Hitshik
Ionutsiatat a scris:Salut !
Bună ziua , puteți să îmi lăsați un link către tema care doriți sa o urcați pe hitskin ?
Ionutsiatat- Membru nou
Salut,
Va rog sa îmi Trimiteți link-îl temei Dvs. Așa sa putem face verificările necesare!
Va rog sa îmi Trimiteți link-îl temei Dvs. Așa sa putem face verificările necesare!
UP, ți le-am dat !
Ionutsiatat- Membru nou
Salut,
Am întrebat technicieni, încă nu am obținut răspuns!
Încerca sa o încarci fără acel logo!
Am întrebat technicieni, încă nu am obținut răspuns!
Încerca sa o încarci fără acel logo!
Am încercat această soluție dar nimic... am ți scos logo-ul și tot așa îmi apare ...
Ionutsiatat- Membru nou
.. | Drag membru, Va informez ca problema Dvs. A fost trimisa către echipa Tehnica Forumgratuit. Aceasta problema va fi trata in cel mai scurt timp posibil. Ne vedem pe Forumgratuit |
Am dezactivat codurile css. Am şters absolut toate imaginile şi tot aşa îmi apare ... că imaginile de la forum aparțin altei teme... iar eu le-am şters pe toate, cum vine asta ?
Atunci cand stergi imaginile ti le inlocuieste cu una goala(ceea ce nu are niciun sens). Imi imaginez ca ei considera si acea imagine ca folosita in alte teme. Imaginile astea sunt o mare problema in forumurile fg.
.. | Drag Membru, Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani nu ai mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. De asemenea, va informam ca acest cont va fi exlus fiind considerat clona contului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Ne vedem pe Forumgratuit |
Subiecte similare
» Erroare la script
» Erroare Forum
» erroare site
» Erroare cod Avatar
» Erroare cand te conectezi pe facebook
» Erroare Forum
» erroare site
» Erroare cod Avatar
» Erroare cand te conectezi pe facebook
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: