(#13768)Probleme la conectarea pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
(#13768)Probleme la conectarea pe forum
Bună seara , Domnilor Administratori .
Am şi eu o întrebare , poate chiar două :
Sunt Administrator pe forumul Sporttable1.forumhit.ro
Anul trecut , înaintea sărbătorilor de iarnă ,dupa trecerea ( Nu ştiu cine a făcut această modificare) de la Http la Https , am avut o problemă cu , conectarea membrilor forumului , pe forum . După multe întrebări ( fără răspunsuri) şi trimiteri de comunicări ,înscrisuri ,înregistrări şi multe altele , am reuşit să deblochez forumul , cumpărând un certificat SSL.
Acum din nou probleme la conectare ,deşi certificatul SSL este încă valabil .
1. Cine a făcut modificarea adresei forumului , din https://sporttable1.forumhit.ro/ în https://sporttable1.forumz.ro/ ?
Dacă tot a făcut această modificare , de ce nu a luat în considerare şi valabilitatea certificatului SSL
-
-
Aştept un răspuns din partea dumneavoastră ,Domnilor Administratori .
Am şi eu o întrebare , poate chiar două :
Sunt Administrator pe forumul Sporttable1.forumhit.ro
Anul trecut , înaintea sărbătorilor de iarnă ,dupa trecerea ( Nu ştiu cine a făcut această modificare) de la Http la Https , am avut o problemă cu , conectarea membrilor forumului , pe forum . După multe întrebări ( fără răspunsuri) şi trimiteri de comunicări ,înscrisuri ,înregistrări şi multe altele , am reuşit să deblochez forumul , cumpărând un certificat SSL.
Acum din nou probleme la conectare ,deşi certificatul SSL este încă valabil .
1. Cine a făcut modificarea adresei forumului , din https://sporttable1.forumhit.ro/ în https://sporttable1.forumz.ro/ ?
Dacă tot a făcut această modificare , de ce nu a luat în considerare şi valabilitatea certificatului SSL
-
-
Aştept un răspuns din partea dumneavoastră ,Domnilor Administratori .
Re: (#13768)Probleme la conectarea pe forum
Unele adrese de forumuri au fost dezactivate(probabil forumotion nu mai face suficient profit). Printre acele adrese se afla si forumhit. De aceea ai acum .forumz si nu .forumhit. Legat de certificat. Certificatele sunt valabile pe unul sau mai multe domenii. Al tau era valabil pe .forumhit.ro dar nu mai e si pe .forumz.ro.
Serios? Sters de un admin? Frate, mai intai invata limba....
Serios? Sters de un admin? Frate, mai intai invata limba....
Ultima editare efectuata de catre R1bb0N in Vin Noi 02, 2018 10:50 pm, editata de 1 ori
Salut,
@R1bb0N va rog sa nu mai Trimiteți membri câte celelalte forumuri de suport, este un forum de suport roman, pentru a rezolva problemele membrilor romani!
Avem aceleași accese ca și personalul englez și francez, deci cum rezolva ei problema, așa o putem rezolva și noi!
Revenind la problema lui @vasilica51 ,
Voi face un raport către technicieni, așa sa îți poată reactiva certificatul!
@R1bb0N va rog sa nu mai Trimiteți membri câte celelalte forumuri de suport, este un forum de suport roman, pentru a rezolva problemele membrilor romani!
Avem aceleași accese ca și personalul englez și francez, deci cum rezolva ei problema, așa o putem rezolva și noi!
Teodor a scris:Salut,
VĂ SALUT CU RESPECT
Domnule Administrator , să înţeleg că în zilele de joi, vineri ,sâmbătă şi duminică , tehnicienii nu lucrează ?
Întreb asta , pt. că pe forumul administrat de mine , membrii forumului se conectează zilnic , fiind un forum unde se desfăşoară competiţii de table .
vasilica51 a scris:Teodor a scris:Salut,
VĂ SALUT CU RESPECT
Domnule Administrator , să înţeleg că în zilele de joi, vineri ,sâmbătă şi duminică , tehnicienii nu lucrează ?
Întreb asta , pt. că pe forumul administrat de mine , membrii forumului se conectează zilnic , fiind un forum unde se desfăşoară competiţii de table .
Salutare , tehnicienii nu lucrează sambata și duminica , numai bine
Vă salut, Domnilor Administratori !
Mai sunt câteva ore şi trece şi această zi aşa cum a inceput , adică cu ignoranţă.
Domnule Administrator Teodor , am să vă adresez 2 întrebări :
1. Dacă vă cumpăraţi o maşină , o acceptaţi dacă îi lipseşte motorul ? Dacă nu , atunci cum vi se pare faptul că forumul administrat de mine a fost modificat şi preluat , fără a se lua şi certificatul SSL ?
2. Aţi afirmat ,, Avem aceleași accese ca și personalul englez și francez, deci cum rezolva ei problema, așa o putem rezolva și noi! '' . Dacă într-adevăr aveţi aceleaşi accese ca şi personalul englez şi francez ,atunci ce vă împiedică să rezolvaţi situaţia arătată de mine ?
Mai sunt câteva ore şi trece şi această zi aşa cum a inceput , adică cu ignoranţă.
Domnule Administrator Teodor , am să vă adresez 2 întrebări :
1. Dacă vă cumpăraţi o maşină , o acceptaţi dacă îi lipseşte motorul ? Dacă nu , atunci cum vi se pare faptul că forumul administrat de mine a fost modificat şi preluat , fără a se lua şi certificatul SSL ?
2. Aţi afirmat ,, Avem aceleași accese ca și personalul englez și francez, deci cum rezolva ei problema, așa o putem rezolva și noi! '' . Dacă într-adevăr aveţi aceleaşi accese ca şi personalul englez şi francez ,atunci ce vă împiedică să rezolvaţi situaţia arătată de mine ?
Salut,
Nici eu, nici echipa franceza, engleză, poate rezolva direct problemele, toți trebuie sa ne raportam către echipa tehnica, de la care încă mu am avut răspuns!
Când vor Răspunde va anunț imediat!
Nici eu, nici echipa franceza, engleză, poate rezolva direct problemele, toți trebuie sa ne raportam către echipa tehnica, de la care încă mu am avut răspuns!
Când vor Răspunde va anunț imediat!
Bună seara Domnule Administrator ,Teodor !
Aveţi un răspuns de la tehnicieni ?
credeţi-mă că îmi este foarte greu să le explic membrilor , forumului .
Ce putem face ? Unii mă sfătuiesc să fac alt forum , dar eu nu vreau altul .
Aveţi un răspuns de la tehnicieni ?
credeţi-mă că îmi este foarte greu să le explic membrilor , forumului .
Ce putem face ? Unii mă sfătuiesc să fac alt forum , dar eu nu vreau altul .
Salut,
Aveţi aici noutățile legate de platformă https://help.forumgratuit.ro/f4-actualizari-si-facilitati-noi
Cât despre SSL. Cred că aveți ceva pe forum cu copyright sau altele ... de asta cred că apare site înşelător sau periculos. Verificaţi postările de pe forum şi dații o verificare ! Poate se v-a rezolva
Aveţi aici noutățile legate de platformă https://help.forumgratuit.ro/f4-actualizari-si-facilitati-noi
Cât despre SSL. Cred că aveți ceva pe forum cu copyright sau altele ... de asta cred că apare site înşelător sau periculos. Verificaţi postările de pe forum şi dații o verificare ! Poate se v-a rezolva
Salut,
va informez ca problema Dvs. a fost rezolvata!
O seara buna!
va informez ca problema Dvs. a fost rezolvata!
O seara buna!
.. | Drag Membru, Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum