Problema Domeniu !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Domeniu !
Sunt fondatorul comunitatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am cumparat Pachetul Avansat si nu intelg de ce nu se activeaza domeniul !
Am achitat 37,50 EURO (3600 credite) . (Paypal)
Cind o sa treaca forumul de la adresa veche [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la adresa noua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ?
Accesez forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si nu imi merge.
Pot accesa forumul numai prin adresa veche [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In PA imi apare asa ceva :
Am cumparat Pachetul Avansat si nu intelg de ce nu se activeaza domeniul !
Am achitat 37,50 EURO (3600 credite) . (Paypal)
Cind o sa treaca forumul de la adresa veche [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] la adresa noua [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ?
Accesez forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si nu imi merge.
Pot accesa forumul numai prin adresa veche [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In PA imi apare asa ceva :
Re: Problema Domeniu !
Salut,
Cu 3600 credite ați achiziționat doar Pachetul Avansat, la care trebuie sa adăugați încă 1200 credite pentru a putea avea și domeniul!
Salutați!
Cu 3600 credite ați achiziționat doar Pachetul Avansat, la care trebuie sa adăugați încă 1200 credite pentru a putea avea și domeniul!
Salutați!
Oameni Buni ati facut sa va fie bine voua !
50.10 EURO pentru un Domeniu..
50.10 EURO pentru un Domeniu..
Salut,
Îmi pare rău... acesta este procedura!
Îți sfătuiesc sa participi la Contestul nostru, așa poți avea ocazia sa câștigi creditele de care ai nevoie pentru domeniu!
Îmi pare rău... acesta este procedura!
Îți sfătuiesc sa participi la Contestul nostru, așa poți avea ocazia sa câștigi creditele de care ai nevoie pentru domeniu!
Deja am cumpărat încă 1200 credite .
Cînd se activează domeniul ?
Cum particip la Contest ?
Cînd se activează domeniul ?
Cum particip la Contest ?
Domeniul a fost activat.
Nu inteleg de ce Certificatul SSL nu este inca activat ...
In PA asa imi apare
Nu inteleg de ce Certificatul SSL nu este inca activat ...
In PA asa imi apare
- Cod:
Certificatul SSL este in curs de instalare. De indata ce acesta va fi configurat pe numele dvs. de domeniu, veti avea acces la optiunile de configurare ale acestuia.
Forumgratuit nu are o procedura de activare automata a domeniilor si a certificatelor SSL, asta inseamna ca este nevoie de o persoana care sa trateze fiecare solicitare in parte.
In weekend ei nu lucreaza decat in situatii foarte speciale, te poti astepta ca certificatul sa fie instalat abia de saptamana viitoare.
In weekend ei nu lucreaza decat in situatii foarte speciale, te poti astepta ca certificatul sa fie instalat abia de saptamana viitoare.
.. | Drag Membru, Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani nu ai mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. Ne vedem pe Forumgratuit |
Subiecte similare
» Problema domeniu expirat nu pot accesa forumul
» Problema Domeniu expirat
» Problema inregistrare domeniu .tk
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Cam cat e un Domeniu
» Problema Domeniu expirat
» Problema inregistrare domeniu .tk
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Cam cat e un Domeniu
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: