Cum scot moderatorul de sub forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scot moderatorul de sub forum?
Salutare, am si eu o problema legat de permisiunea moderatorului forumului mai exact va arat o poza !
http://prntscr.com/kjewty
vreau sa scot unde scrie "Moderatori: Fondatori, Administratori, Moderatori" dar sa ramana accesul grup-urilor. Daca stiti va rog o rezolvare multumesc !
http://prntscr.com/kjewty
vreau sa scot unde scrie "Moderatori: Fondatori, Administratori, Moderatori" dar sa ramana accesul grup-urilor. Daca stiti va rog o rezolvare multumesc !
Ultima editare efectuata de catre Lucifer in Vin Aug 17, 2018 7:24 am, editata de 2 ori (Motiv : Bold scos.)
Re: Cum scot moderatorul de sub forum?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Multumesc foarte mult !
Ultima editare efectuata de catre Lucifer in Vin Aug 17, 2018 7:23 am, editata de 2 ori (Motiv : Bold scos.)
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» cum scot legenda de pe forum ?
» Cum sa scot un membru de pe forum?
» Cum scot asta de pe forum ?
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» cum scot legenda de pe forum ?
» Cum sa scot un membru de pe forum?
» Cum scot asta de pe forum ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum