Problema permisiuni
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema permisiuni
Salut tuturor, am si eu o problema la forumul meu: http://bogdiihd.forumgratuit.ro/ legat de permisiuniile utilizatoriilor normali. Cei care se inregistreaza noi la anumite forumuri nu au acces sa posteze un topic. Nu le apare butonul si nu este din vina ca nu exista nu stiu cum sa le ofer permisiunea fara a le da grad. Ma poate indruma cineva va rog frumos?
Ultima editare efectuata de catre mihai in Vin Aug 17, 2018 1:33 pm, editata de 2 ori (Motiv : bold sters)
Re: Problema permisiuni
Multumesc frumos ! Am rezolvat problema !
Re: Problema permisiuni
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Permisiuni
» Permisiuni
» Permisiuni Subforumuri
» Permisiuni
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Permisiuni
» Permisiuni Subforumuri
» Permisiuni
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum