Share topic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Share topic
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua.In primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea corespunzatoare . In al doilea rand as dori sa stiu daca pot da share la un topic pe facebook.Va multumesc!
Buna ziua.In primul rand vreau sa imi cer scuze daca nu am postat in sectiunea corespunzatoare . In al doilea rand as dori sa stiu daca pot da share la un topic pe facebook.Va multumesc!
Re: Share topic
Buna seara,
Problema mai persista in acest moment? Am adaugat un cod Javascript pentru a face acel meniu vizibil si functional.
Problema mai persista in acest moment? Am adaugat un cod Javascript pentru a face acel meniu vizibil si functional.
Multumesc frumos pentru timpul acordat si pentru rezolvarea problemei! Acum este totul in regula!
Având în vedere că subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi închis și trimis în arhivă.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Problema butoane de tip share
» Centrare butoane de tip share
» Butoane Like, Twitter, Share etc.
» Care este codul de la aceste butoane de share
» Inserare butoane share inainte de bara de linkuri din footer
» Centrare butoane de tip share
» Butoane Like, Twitter, Share etc.
» Care este codul de la aceste butoane de share
» Inserare butoane share inainte de bara de linkuri din footer
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum