Probleme notificari
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Probleme notificari
Buna seara!
De ceva vreme am probleme cu notificarile pe forum si primesc si de la membri mesaje ca nu le merg notificarile ,sunt zile cand functioneaza dar nici atunci nu in totalitate si zile cand nu merge de loc.Am sters cookies de pe forum ,am sters cache-ul,am resetat browserul dar nimic nici o schimbare,sper sa existe o solutie de rezolvare.
Multumesc!
De ceva vreme am probleme cu notificarile pe forum si primesc si de la membri mesaje ca nu le merg notificarile ,sunt zile cand functioneaza dar nici atunci nu in totalitate si zile cand nu merge de loc.Am sters cookies de pe forum ,am sters cache-ul,am resetat browserul dar nimic nici o schimbare,sper sa existe o solutie de rezolvare.
Multumesc!
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Probleme notificari
Buna seara,
Am inaintat problema dvs., asteptam un raspuns din partea celor care se ocupa de astfel de probleme.
O seara buna.
Am inaintat problema dvs., asteptam un raspuns din partea celor care se ocupa de astfel de probleme.
O seara buna.
Isaac a scris:Buna seara,
O seara buna.
Multumesc frumos @isaac
Dani David- Membru activ
Buna Dimineata,
va rog sa imi trimiteti urmatoarele date prin Mesaj Privat.
In plus, va rog sa verificati in profil ca notificarile sunt abilitate!
Va multumesc pentru intelegere, Salutari!
va rog sa imi trimiteti urmatoarele date prin Mesaj Privat.
- Cod:
Provider email:
forum URL
statul membrilor care nu primesc notificarile (membri/admin/mod)
Usarname pe forum (si la ceilanti membri care nu le primesc)
In plus, va rog sa verificati in profil ca notificarile sunt abilitate!
Va multumesc pentru intelegere, Salutari!
Salut! De azi vad ca functioneaza ok notifiicarile am gasit in bara vre-o 50 notificari ,si la membri care au reclamat functioneaza.In cazul in care vor aparea probleme voi trimite PM cu datele cerute.Legat de setarile in profil sunt facute,
Multumesc!
Multumesc!
Dani David- Membru activ
Bună dimineața,
Din răspunsul primit din partea tehnicienilor, rezultă faptul că problema în cauză a fost soluționată. În cazul în care problema persistă, vă rog să trimiteți un PM cu informațiile precizate mai sus de @Teodor, unui membru al echipei (Asistent - Moderator - Administrator).
=> Problemă soluționată.
Din răspunsul primit din partea tehnicienilor, rezultă faptul că problema în cauză a fost soluționată. În cazul în care problema persistă, vă rog să trimiteți un PM cu informațiile precizate mai sus de @Teodor, unui membru al echipei (Asistent - Moderator - Administrator).
=> Problemă soluționată.
Subiecte similare
» Probleme notificari
» Notificari
» Notificari in browser
» Problema notificari
» Variabila notificari(nr)
» Notificari
» Notificari in browser
» Problema notificari
» Variabila notificari(nr)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum