Reclame cu explicit sexual
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Reclame cu explicit sexual
Salutare,
Te rog sa-mi trimiti prin mesageria privata urmatoarele lucruri:
Te rog sa-mi trimiti prin mesageria privata urmatoarele lucruri:
URL-ul forumului
adresa reclamei
adresa imaginii
Salut
acele reclame pot fii scoase cu această extensie, (eu o folosesc, și numai am nici-o reclamă...)
sau cu ajutoru creditelor, din ce țin minte...
Edit: dacă folosiți browseru ”Microsoft Edge”, urmați acești pașii
1. Deschideți browseru
2. apăsați pe mai mult din dreapta-sus > Settings
3. din opțiunea ”Settings”, scrollați-n jos, și dați click pe „View advanced settings”
4. din opțiunea „View advanced settings”, opțiunea „block pop-ups”, ar să fie pe on (recomandat)
în cazul, în care opțiunea e pe on, ignorați pașii, și urmații pe aceștia...
1. deschideți „Microsoft Store”
2. căutați „Adblock Plus”, din dreapta-sus
3. odată ce ați căutat, instalați extensia (ar trebui să apară-n dreapta-sus)
4. după ce ați instalat, dați click click dreapta pe extensie, și debifați opțiunea „Show next to address bar”...
acum, puteți să navigați-n siguranță și fără nici-o grijă, fără reclame enervante
acele reclame pot fii scoase cu această extensie, (eu o folosesc, și numai am nici-o reclamă...)
sau cu ajutoru creditelor, din ce țin minte...
Edit: dacă folosiți browseru ”Microsoft Edge”, urmați acești pașii
1. Deschideți browseru
2. apăsați pe mai mult din dreapta-sus > Settings
3. din opțiunea ”Settings”, scrollați-n jos, și dați click pe „View advanced settings”
4. din opțiunea „View advanced settings”, opțiunea „block pop-ups”, ar să fie pe on (recomandat)
în cazul, în care opțiunea e pe on, ignorați pașii, și urmații pe aceștia...
1. deschideți „Microsoft Store”
2. căutați „Adblock Plus”, din dreapta-sus
3. odată ce ați căutat, instalați extensia (ar trebui să apară-n dreapta-sus)
4. după ce ați instalat, dați click click dreapta pe extensie, și debifați opțiunea „Show next to address bar”...
acum, puteți să navigați-n siguranță și fără nici-o grijă, fără reclame enervante
Bună dimineața,
Reclamele de acest gen pot fii omise cu ajutorul unei extensii de tipul "AddBlocker" disponibile în cadrul oricărui browser și/sau cu ajutorul creditelor.
=> Considerat rezolvat.
Reclamele de acest gen pot fii omise cu ajutorul unei extensii de tipul "AddBlocker" disponibile în cadrul oricărui browser și/sau cu ajutorul creditelor.
=> Considerat rezolvat.
Subiecte similare
» Advertising (publicitate)
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Reclame
» reclame
» Reclame
» Solicitarea unui titlu cat mai explicit si pentru sectiunea "Suport pentru site-ul Hitskin.com" din cadrul forumului de suport
» Reclame
» reclame
» Reclame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum