Propunere: protecție script (anti-click dreapta)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere: protecție script (anti-click dreapta)
Propun, să se introducă un script anti-click dreapta...
am eu un script, care e permament, pe oriunde ai da click, să se afișeze mesaju: „acest tutorial/cod este protejat de către forumgratuit.ro”, sau ceva de genu...
știu că acest forum e de suport, dar ar fii corect să numai copiem de colo-colo, să fim corecți, să dăm „postează un nou topic”, și să ne spunem problema...
de reținut: codu, trebuie pus în overall_footer_begin, dacă îl pui în index_body dispar categoriile, sau overall_header dispare totu...
am eu un script, care e permament, pe oriunde ai da click, să se afișeze mesaju: „acest tutorial/cod este protejat de către forumgratuit.ro”, sau ceva de genu...
știu că acest forum e de suport, dar ar fii corect să numai copiem de colo-colo, să fim corecți, să dăm „postează un nou topic”, și să ne spunem problema...
de reținut: codu, trebuie pus în overall_footer_begin, dacă îl pui în index_body dispar categoriile, sau overall_header dispare totu...
Re: Propunere: protecție script (anti-click dreapta)
1. Scriptul îl ai de la mine
2. Nu este făcut de tine .
3. Se pune în Generalitaţi sau în JavaScripturi că dacă pui în index apare doar în index nu şi pe toate paginile.
4. O propunere total aiurea aici sunt utilizatori care nu ştiu să dea ctrl + c să copieze resursele .
2. Nu este făcut de tine .
3. Se pune în Generalitaţi sau în JavaScripturi că dacă pui în index apare doar în index nu şi pe toate paginile.
4. O propunere total aiurea aici sunt utilizatori care nu ştiu să dea ctrl + c să copieze resursele .
Re: Propunere: protecție script (anti-click dreapta)
Salutare,
Acest lucru il poti obtine printr-un cod Javascript, cod pe care il gasesti daca folosesti functia de cautare a forumului.
Acestea fiind spuse, sugestia dvs va fi respinsa.
Acest lucru il poti obtine printr-un cod Javascript, cod pe care il gasesti daca folosesti functia de cautare a forumului.
Acestea fiind spuse, sugestia dvs va fi respinsa.
Subiecte similare
» Script anti click dreapta
» Script Anti-Click Dreapta nefunctionabil
» Eroare de script anti-Click Dreapta
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Script anti click dreapta pentru forum
» Script Anti-Click Dreapta nefunctionabil
» Eroare de script anti-Click Dreapta
» probleme cu script'ul anti click dreapta
» Script anti click dreapta pentru forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum