Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 07.11.17 20:27

Buna seara, de ce nu este activ butonul multumesc si la initiatorul unui topic? este posibil sa apara si la cel care initiaza un topic ?
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Lucifer la data de 07.11.17 21:07

Buna !

Defapt asa era normal , ai activat sistemul de reputatie ?
Lucifer

Lucifer
Asistent
Asistent

Mesaje : 970
Varsta : 16
Localizare : Constanţa
Data înscrierii : 21/05/2016
Multumiri : 111
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://www.fgdesign.biz/
Lucifer a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 07.11.17 21:31

Asa zic si eu ca e normal in loc sa scrii mesaj de multumire apesi ,,thanks,,si gata.Banuiesc ca este activat sistemul de reputatie din moment ce apare la toti care scriu mesaje ,nu apare doar la initiatorul topicului.
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Lucifer la data de 07.11.17 23:06

Bună seara , îmi cer scuze pentru " întârzierea " de răspuns ! Am găsit o soluție : 

AdminCP -> Module -> Gestionarea codurilor JS  si creeați un cod js :

SELECT CONTENT
Cod:
$(function() {  var thanked = $('#main-content > .post[style*="background-color"]')[0];   if (thanked) {    thanked.className += ' thanked-post';    thanked.style.backgroundColor = '';     thanked.insertAdjacentHTML(      'beforeend',      '<div class="thanked-message"><i class="fa fa-thumbs-up"></i> {USERNAME} has been thanked by the topic starter !</div>'      .replace('{USERNAME}',$(thanked).find('.username').text())    );     $('head').append('<style type="text/css">'+      '.thanked-post .thanked-message { color:#FFF; font-size:13px; background:#8B5; margin:10px -1px -1px -1px; padding:0px 15px; height:45px; line-height:45px; white-space:nowrap; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; }'+      '.thanked-message .fa-thumbs-up { font-size:20px; margin-right:5px; vertical-align:-2px; }'+       '@media (min-width:0px) and (max-width:768px) {'+        '.thanked-post { padding-bottom:116px; }'+        '.thanked-post .thanked-message { position:absolute; bottom:0; left:0; right:0; }'+        '.thanked-post .postbody .profile-icons { bottom:44px; }'+      '}'+    '</style>');  }});
Lucifer

Lucifer
Asistent
Asistent

Mesaje : 970
Varsta : 16
Localizare : Constanţa
Data înscrierii : 21/05/2016
Multumiri : 111
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://www.fgdesign.biz/
Lucifer a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 07.11.17 23:23

@Lucifer a scris:Bună seara , îmi cer scuze pentru " întârzierea " de răspuns ! Am găsit o soluție : 

AdminCP -> Module -> Gestionarea codurilor JS  si creeați un cod js :

SELECT CONTENT
Cod:
$(function() {  var thanked = $('#main-content > .post[style*="background-color"]')[0];   if (thanked) {    thanked.className += ' thanked-post';    thanked.style.backgroundColor = '';     thanked.insertAdjacentHTML(      'beforeend',      '<div class="thanked-message"><i class="fa fa-thumbs-up"></i> {USERNAME} has been thanked by the topic starter !</div>'      .replace('{USERNAME}',$(thanked).find('.username').text())    );     $('head').append('<style type="text/css">'+      '.thanked-post .thanked-message { color:#FFF; font-size:13px; background:#8B5; margin:10px -1px -1px -1px; padding:0px 15px; height:45px; line-height:45px; white-space:nowrap; overflow:hidden; text-overflow:ellipsis; }'+      '.thanked-message .fa-thumbs-up { font-size:20px; margin-right:5px; vertical-align:-2px; }'+       '@media (min-width:0px) and (max-width:768px) {'+        '.thanked-post { padding-bottom:116px; }'+        '.thanked-post .thanked-message { position:absolute; bottom:0; left:0; right:0; }'+        '.thanked-post .postbody .profile-icons { bottom:44px; }'+      '}'+    '</style>');  }});

Din pacate nu vrea
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Lucifer la data de 07.11.17 23:29

http://help.forumotion.com/t142451-add-a-message-to-thanked-posts#969782 tutorialul asta de pe forumul englez te va ajuta !
Lucifer

Lucifer
Asistent
Asistent

Mesaje : 970
Varsta : 16
Localizare : Constanţa
Data înscrierii : 21/05/2016
Multumiri : 111
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://www.fgdesign.biz/
Lucifer a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 07.11.17 23:53

@Lucifer a scris:http://help.forumotion.com/t142451-add-a-message-to-thanked-posts#969782 tutorialul asta de pe forumul englez te va ajuta !

Nu e ce imi trebuie mie am aceasta functie activata deja.Eu vrea sa existe posibilitatea de multumire celui care deschide un topic ,de exemplu cineva posteaza un articol interesant si ca sa nu se mai scrie mesaje de multumiri sa multumeasca folosind butonul thanks
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Lucifer la data de 07.11.17 23:56

Să ințeleg că funcția asta nu merge decat la categoria respectivă ? Și merge la alta ?
Lucifer

Lucifer
Asistent
Asistent

Mesaje : 970
Varsta : 16
Localizare : Constanţa
Data înscrierii : 21/05/2016
Multumiri : 111
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://www.fgdesign.biz/
Lucifer a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 08.11.17 0:00

@Lucifer a scris:Să ințeleg că funcția asta nu merge decat la categoria respectivă ? Și merge la alta ?

Nu merge la nici o categorie nu i se poate multumi autorului unui topic prin buton thanks in schimb autorul topicului poate multumi celor care scriu in topicul respectiv.
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Lucifer la data de 08.11.17 0:04

Da deci opțiunea asta nu cred că e valabilă pentru că pană și aici dacă poți observa decat tu ai acces la butonul " Mulțumesc " . Asa a fost setat din platforma dar în schimb e acel sistem de Like care doar la ăla utilizatorii pot oferii Like sau Dislike autorului .
Lucifer

Lucifer
Asistent
Asistent

Mesaje : 970
Varsta : 16
Localizare : Constanţa
Data înscrierii : 21/05/2016
Multumiri : 111
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://www.fgdesign.biz/
Lucifer a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de mihai la data de 10.11.17 21:17

bună seara,

aici aveți un tutorial cum se activează butonu de „Thanks / Mulțumesc”: http://help.forumotion.com/t38434-reputation-system-evaluation-thanks-button

Numai bine! La revedere

*** subiect editat
mihai

mihai
Co-Administrator
Co-Administrator

Mesaje : 929
Varsta : 20
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Multumiri : 74
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro
mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Re: Buton multumesc pentru initiatorul topicului.

Mesaj Scris de Dani David la data de 11.11.17 11:40

Nu ai inteles @mihai ce vreau eu,tot ce ai zis tu este activat si functional.A-si fi vrut sa existe si optiunea ca atunci cand cineva deschide un topic cu ceva interesant sa i se poata multumi prin acel buton sa nu se mai scrie mesaje de multumire msa existe buton de multumesc si la initiatorul topicului asa cum exista like.
Dani David

Dani David
Membru activ

Mesaje : 551
Varsta : 51
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Multumiri : 9
2 avertismente

Vezi profilul utilizatorului
Dani David a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum