Cod BBCode download
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cod BBCode download
Buna ziua! Am o intrebare ,exista vreun cod sau posibilitatea de a face o optiune ca membrii care nu au au un anumit numar de postari sa nu poata descarca ceea ce au postat alti membri(softuri tv.scheme etc)?Am cativa inscrisi si nu fac altceva decat sa stea la vanatoare ,sunt inscrisi de 2 luni si nu au un post facut.
Multumesc!
Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Dani David in Mar Sept 05, 2017 10:23 pm, editata de 1 ori
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Cod BBCode download
Da ai cum sa faci ! Fa un grad separat din Acp si la grad de exemplu Membru si cei noi Membru Nou iar la Membru Nou nu mai oferii accese in topic oferi doar la membrii care sunt in gradul de '' Membru Forum ''
Buna seara,
Imi puteti lasa un link unde se afla forumul?topic de unde se pot descarca atasamente?
Imi puteti lasa un link unde se afla forumul?topic de unde se pot descarca atasamente?
Buna seara,nu e vorba de atasamente sunt likuri de transfer fisiere de asta cred ca e mai complicat de facut asa ceva,pana la urma m-am gandit la o solutie sa parolez fisierele rar si sa dau parola pe pm.Este vorba ca eu muncesc sa obtin aceste softuri din tv-uri si chiar nu vreau sa le ia altii de pomana fara macar sa deschida un topic
Dani David- Membru activ
Creeati un forum special pentru persoanele care le trimiti fisiere , oferiti accese acolo separate de alte categorii.
Va duceți la membrii si modificati permisiunile .
Va duceți la membrii si modificati permisiunile .
@Lucifer, nu mai răspunde dacă nu ai înțeles ce vrea utilizatorul.
El a cerut un cod pentru link-urile din posturi să fie hidden(Mă refer la link-urile de descărcare) pentru cei care nu au numărul de posturi acumulate. @Apollo, te poate ajuta este un cod simplu nu e complicat pentru a obține asta.
Este și o setare din ACP. parcă pentru link-urile externe dar nu este pe baza posturilor ci doar pe baza rang-ului
El a cerut un cod pentru link-urile din posturi să fie hidden(Mă refer la link-urile de descărcare) pentru cei care nu au numărul de posturi acumulate. @Apollo, te poate ajuta este un cod simplu nu e complicat pentru a obține asta.
Este și o setare din ACP. parcă pentru link-urile externe dar nu este pe baza posturilor ci doar pe baza rang-ului
Dani David- Membru activ
Buna seara,
O sa revin cu un edit cand termin codul
Edit:
Am gasit o solutie destul de simpla.
Pentru a face asta trebuie sa utilizezi acest bbcode:
Apoi acest cod JS:
Instalare cod JS:
Panou > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor Javascript: Creati un nou cod JS:
Titlu: Criptare link download
Aplasare: Toate Paginile sau Topicuri
Cod JS: Codul de mai sus.
O sa revin cu un edit cand termin codul
Edit:
Am gasit o solutie destul de simpla.
Pentru a face asta trebuie sa utilizezi acest bbcode:
- Cod:
[download]link de download[/download]
Apoi acest cod JS:
- Cod:
$(function() {
var p = $('.post'),
mesajeNecesare = 10,
mesaj = "Trebuie sa ai minim 10 mesaje postate pentru a putea descarca.";
for(var i = 0; i < p.length; i++) {
if(/\/t(\d+)- | \/t(\d+)p(\d*)-/.test(window.location.href)) {
if(_userdata.user_posts < mesajeNecesare)
p[i].innerHTML = p[i].innerHTML.replace(/\[download\](.*?)\[\/download\]/, mesaj);
}
}
});
Instalare cod JS:
Panou > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor Javascript: Creati un nou cod JS:
Titlu: Criptare link download
Aplasare: Toate Paginile sau Topicuri
Cod JS: Codul de mai sus.
Poti sa le dai rang si la cei care nu fac nimic nu le dai rang si la acest rang au acces doar sa vada si atat fara sa descarce.
Setezi tu ce poate sa faca de la Permisiuni.
Setezi tu ce poate sa faca de la Permisiuni.
C. Alecu- Membru Forumgratuit
Varsta : 94
Data înscrierii : 19/12/2016
Mulțumiri : 1
Multumesc Apollo ,intrebare ? aunci cand postez un link trebuie sa pun linkul intre [download]link de download[/download] sau se face din editor aici nu am inteles,sa stiu ce le spun membrilor care vor posta si ei softuri
Dani David- Membru activ
Dani David a scris:Multumesc Apollo ,intrebare ? aunci cand postez un link trebuie sa pun linkul intre [download]link de download[/download] sau se face din editor aici nu am inteles,sa stiu ce le spun membrilor care vor posta si ei softuri
Buna seara , asta se face manual . Numai bine
Din pacate da, trebuie sa adaugi link-ul intre acele balize BBCode manual, nu am avut timpul necesar sa fac si pentru editor.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum