Cerere iconuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere iconuri
Tipul de imagine:
Marimea imaginii (in pixels): original
Cu sau fara animatie: Fara animatie
Culoarea de fundal:
Imagine/i link/s:
Textul dorit:
Culoare/i font:
Link-ul forumului dumneavoastra:https://www.depanatorul-tv.com/
Numele dvs. in cadrul forumului: dani david
Informatii suplimentare:
Va salut,am o rugaminte daca poate cineva sa imi modifice si mie aceste iconuri si anume cea ,,in cos,, sa devina ,,inchis..si in loc de cos sa fie un ..X,, In loc de important sa fie scris ,,informativ,,si imaginea cu triunghiul sa fie o carte deschisa,iar la imaginea tutorial sa fie scris video iar culoarea de fundal sa fie putin diferita de cea originala,
Va multumesc!
Marimea imaginii (in pixels): original
Cu sau fara animatie: Fara animatie
Culoarea de fundal:
Imagine/i link/s:
Textul dorit:
Culoare/i font:
Link-ul forumului dumneavoastra:https://www.depanatorul-tv.com/
Numele dvs. in cadrul forumului: dani david
Informatii suplimentare:
Va salut,am o rugaminte daca poate cineva sa imi modifice si mie aceste iconuri si anume cea ,,in cos,, sa devina ,,inchis..si in loc de cos sa fie un ..X,, In loc de important sa fie scris ,,informativ,,si imaginea cu triunghiul sa fie o carte deschisa,iar la imaginea tutorial sa fie scris video iar culoarea de fundal sa fie putin diferita de cea originala,
Va multumesc!
Ultima editare efectuata de catre Dani David in Sam Aug 26, 2017 11:14 am, editata de 1 ori
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Cerere iconuri
Este perfect, multumesc mult de tot!!!
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum