Problema la CSS si Tema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema la CSS si Tema
De curand, am schimbat tema forumului din greseala in cea originala de la phpbb.
Cand dau sa imi restaureze tema, nu mi se restaureaza si foaia CSS, si arata foarte urat forumul.
Se poate recupera foaia de stil CSS , sau se poate face un backup de catre dvs. "cu totul" ?
Am muncit foarte mult la aspectul forumului si acum chiar imi pare rau, sper ca se poate face ceva in privinta asta.
Cand dau sa imi restaureze tema, nu mi se restaureaza si foaia CSS, si arata foarte urat forumul.
Se poate recupera foaia de stil CSS , sau se poate face un backup de catre dvs. "cu totul" ?
Am muncit foarte mult la aspectul forumului si acum chiar imi pare rau, sper ca se poate face ceva in privinta asta.
Re: Problema la CSS si Tema
folosiți Uneltele, pentru backup la platforma dvs.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Ati atins numarul maxim de copii de siguranta.mihai a scris:folosiți Uneltele, pentru backup la platforma dvs.
Va rugam sa incercati din nou mai tarziu.
Eu am mai incercat restaurare la tema, si se restaureaza doar tema, si nu se vede ok, oare daca dau restaurare totala va fii ca inainte?
restaurarea totală, va restaura forumu cum a fost înainte. (cum doreați dvs.), dacă mai țineți minte data...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Buna ziua,
V-am solicitat cateva informatii prin mesageria privata pentru a ma asigura ca sunteti fondatorul forumului. Dupa ce am toate informatiile necesare voi intreba tehnicienii daca au un backup disponibil.
V-am solicitat cateva informatii prin mesageria privata pentru a ma asigura ca sunteti fondatorul forumului. Dupa ce am toate informatiile necesare voi intreba tehnicienii daca au un backup disponibil.
clawuu2001 a scris:Eu am mai incercat restaurare la tema, si se restaureaza doar tema, si nu se vede ok, oare daca dau restaurare totala va fii ca inainte?
Te referi la tema noua flat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum