Moderare subiecte useri noi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Moderare subiecte useri noi
Propun sa avem si aceasta facilitate pe forumurile noastre cum sunt si pe alte platforme de forum,cred ca acest lucru este o necesitate pentru siguranta noastra am cateva clone care se inscriu si incep sa faca bascalie pe forum.Daca se poate a-si fi incantat sa am aceasta optiune pe forum.
Multumesc
Multumesc
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Re: Moderare subiecte useri noi
Nu inteleg prea bine ce vrei sa spui. Poti deja sa moderezi mesajele oricat de noi ar fi useri care le-au postat.
Nu cred ca exista pe fg asta.adica inainte de a aparea in postare sa fie moderate si daca sunt ok sa dea accept moderatorul si sa apara public
Dani David- Membru activ
Acum inteleg ce vrei sa spui. Am votat DA.
Daca pe alte forumuri nu exista atunci nu insistam dar banuiesc ca se poate face si aici .
Dani David- Membru activ
nu înțeleg faptu prin „moderare subiecte useri noi”, dacă ai un user nou înregistrat, și ești administrator cu full acces, îi poți da edit la post folosind butonu „Edit”. (primu mesaj al postului)
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
@Mihai, el vrea sa spună ca vrea ca mesajele userilor noi sa fie afișate doar după ce sunt aprobate de staff.
ahh, acum am inteles... mi-am retras vot-ul, si am votat primu vot. buna idee.R1bb0N a scris:@Mihai, el vrea sa spună ca vrea ca mesajele userilor noi sa fie afișate doar după ce sunt aprobate de staff.
Pe alte forumuri exista asa ceva ,a fost creat datorita clonelor ,useri care au fost banati sau concurenta care se inscriu apoi incep injuraturi la greu.Asa daca sunt moderate inainte sa apara in post stii cu cine ai deaface.Bineinteles acest lucru il stiu doar cei din staf.
Dani David- Membru activ
Sunt Pro ! O idee destul de buna
C. Alecu- Membru Forumgratuit
Varsta : 94
Data înscrierii : 19/12/2016
Mulțumiri : 1
Bună seara,
Din ceea ce se observă, sugestia a fost susținută îndeajuns încât să-mi ofere o certitudine cu privire la modificarea unui aspect destul de important în cadrul unui forum personal. Prin urmare, voi transmite sugestia mai departe, pentru a o discuta/dezvolta și voi reveni cu răspunsul propriu-zis.
=> Sugestie marcată ca fiind "în progres".
Din ceea ce se observă, sugestia a fost susținută îndeajuns încât să-mi ofere o certitudine cu privire la modificarea unui aspect destul de important în cadrul unui forum personal. Prin urmare, voi transmite sugestia mai departe, pentru a o discuta/dezvolta și voi reveni cu răspunsul propriu-zis.
=> Sugestie marcată ca fiind "în progres".
Subiecte similare
» Butoane moderare subiecte
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
» Cum as putea muta subiecte,mesaje, ultimile subiecte mai in dreapta?
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
» Border la mesaje,subiecte si ultimele subiecte
» Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
» Cum as putea muta subiecte,mesaje, ultimile subiecte mai in dreapta?
» Cum sterg subiecte si mesaje si mut mai la dreapta Ultimele Subiecte
» Border la mesaje,subiecte si ultimele subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum