din: Cerere tema similară FG
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: din: Cerere tema similară FG
Dacă cineva are ceva similar si vrea sa o "doneze" de bine, dacă nu, caut in altă parte, pe alte forumuri de suport!
Imi pare rau am tema dar nu o dau ca asa am mai dat multe teme cuiva si i-sa urcat la cap si ma tradat .
Cum doresti!
Tema este pusa deja pe internet, nu stiu exact pe ce forum. In orice caz, eu nu as intra pe un forum care are aceeasi tema ca forumul de suport. Defapt as intra, ca sa il raportez catre Forumotion(partea englezeasca a fg) ca sa fie sters. Cred ca ar trebui sa trimita cineva topicul asta la cos, e cam inutil.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], tema nu este pusă pe downloader. În plus de asta dacă raportezi un forum cu aceaș temă nu îl va șterge fiindcă nu se dă drept forumul oficial de suport.
@Petronel YT, nu ar fi tebuit să îți dau forumul cu tema fiindcă ai devenit cam nesimțit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], modific eu tema și ti-o trimit pe PM.
@Petronel YT, nu ar fi tebuit să îți dau forumul cu tema fiindcă ai devenit cam nesimțit.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], modific eu tema și ti-o trimit pe PM.
din: Cerere tema similară FG
=> Subiect curățat.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum