adaugare verifed icon
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
adaugare verifed icon
Rezumarea primului mesaj :
aș vrea să adaug și el acel „verifed icon” ca pe facebook
Demonstrație:
aș vrea să adaug și el acel „verifed icon” ca pe facebook
Demonstrație:
Ultima editare efectuata de catre mihai in Dum Iun 25, 2017 5:35 pm, editata de 1 ori
Re: adaugare verifed icon
R1bb0N a scris:@mihai, nu sunt începător in js, problema este ca tu schimbi tema forumului tau de 5 ori pe zi si atunci când schimbi tema schimbi si selectoarele si nu mai merge codul. Înainte sa ma acuzi ca îți dau coduri eronate, gandeste-te ca poate tu ești vinovatul, nu eu. In orice caz, discuția asta nu are sens si se încheie aici si acum. Eu nu am de gând sa îmi mai pierd timpul ajutandu-te pe tine. Sper sa nu fi încălcat vreo regula cu mesajul asta.
Salut @R1bb0N,
îmi pare rău pentru neeplăceriile creeate, am să revin la versiunea punbb.
aș dori te rog să îmi refaci codu pentru versiunea punbb.
mulțumesc frumos
R1bb0N a scris:Eu nu am de gând sa îmi mai pierd timpul ajutandu-te pe tine.
@R1bb0N și @mihai, vă rog frumos să încetați cu aceste comflicte care nu își are rostul.
În legătură cu problema, ați încercat codul oferit de Zeus ?
În legătură cu problema, ați încercat codul oferit de Zeus ?
- Cod:
jQuery.noConflict();
jQuery(document).ready(function($) {
var users = ["Zeus", "slade"];
var icon = "https://cdn2.iconfinder.com/data/icons/glossy_ecommerce_icons/ok.png";
for (var i = 0; i < users.length; i++) {
$("a:contains(" + users[i] + ")").each(function() {
$(this).before("<span style='background: url(" + icon + ") center center;width: 13px;height 13px;display: inline-block;background-size: 100% 100%;height: 13px;' class='verified'></span>");
});
}
});
l-am încercat, diseară revin cu tema wikifg făcută și editată de către ryno, nici un cod nu merge... dacă vă dau linku de la adresă, iar iau warn...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
@mihai, acest cod funcționează!
Nu are cum să nu meargă, tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți numele Zeus cu numele la care vreți să apară acel icon iar dacă vreți mai mulți utilizatori faceți alte căsuțe gen
Nu are cum să nu meargă, tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți numele Zeus cu numele la care vreți să apară acel icon iar dacă vreți mai mulți utilizatori faceți alte căsuțe gen
- Cod:
["Zeus", "slade", "Name", "Name"];
poate ca vizitator nu se vede, făți cont, să vezi că la numele meu „Admin” nu merge deloc...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Am o simplă întrebare, ați activat codurile JavaScript ? Dacă tot spuneți că ați dăugat codul și ați făcut modificarile trebuie să meargă, dar dacă nu sunt activate codurile js nu are cum să funcționeze
mersi de întrebare, poftim și rezultatu:Ionut a scris:Am o simplă întrebare, ați activat codurile JavaScript ? Dacă tot spuneți că ați dăugat codul și ați făcut modificarile trebuie să meargă, dar dacă nu sunt activate codurile js nu are cum să funcționeze
- Cod:
jQuery.noConflict();
jQuery(document).ready(function($) {
var users = ["Zeus", "slade"];
var icon = "https://cdn2.iconfinder.com/data/icons/glossy_ecommerce_icons/ok.png";
for (var i = 0; i < users.length; i++) {
$("strong:contains(" + users[i] + ")").each(function() {
$(this).before("<span style='background: url(" + icon + ") center center;width: 13px;height 13px;display: inline-block;background-size: 100% 100%;height: 13px;' class='verified'></span>");
});
}
});
Mulțumesc că mi-ai arătat, codul cu numărul 14802 trebuie șters fiindcă conține multe buguri, din cauza asta nu merge fiindcă conține multe coduri eronate
am șters js-ul cu număru „14802” și tot nu merge...
Nu ofer suport prin PM!
Sterge din cod:
- Cod:
jQuery.noConflict();
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Adaugare icon + si -
» Adaugare icon grup si la membrii .
» Adăugare icon conectat/deconectat
» Cerere Icon forum & Icon subiecte
» Ascundere icon-uri subiecte si icon-uri forum de jos
» Adaugare icon grup si la membrii .
» Adăugare icon conectat/deconectat
» Cerere Icon forum & Icon subiecte
» Ascundere icon-uri subiecte si icon-uri forum de jos
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum