problema chat
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Re: problema chat
Ce anume nu merge o imagine ceva? Chat-ul este fixat pe body dacă nu e configurat calumea din codurile css sau template-uri poate fi ascuns sub el
Forumul acela este inchis, deci nu prea avem cum sa vedem ce nu functioneaza sau de ce...
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Bună seara,
chat-ul pe care îl folosiți este doar pentru staff nu este vizibil pentru vizitatori sau membrii. Probabil nu s-a configurat bine chat-ul, ce vă apare o imagine ceva?
Eu vă sfătuiesc să folosiți chat-ul normal al forumului.
chat-ul pe care îl folosiți este doar pentru staff nu este vizibil pentru vizitatori sau membrii. Probabil nu s-a configurat bine chat-ul, ce vă apare o imagine ceva?
Eu vă sfătuiesc să folosiți chat-ul normal al forumului.
asta îmi apare:
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
După cum am zis, nu s-a configurat bine codul încercați această obțiune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Chat-ul staff este axat pe o baza de date din forum adică un topic ce preia și creează informațiile acolo dar pe unele forumuri nu se configurează bine și eu am pățit și știu despre ce e vorba
Chat-ul staff este axat pe o baza de date din forum adică un topic ce preia și creează informațiile acolo dar pe unele forumuri nu se configurează bine și eu am pățit și știu despre ce e vorba
nu merge..
Nu ofer suport prin PM!
Mihai, am incercat chat-ul pe forumul meu si merge fara probleme. Deschide consola browserului(apăsa F12) si zi-mi daca apar erori acolo. Eu sunt pe telefon si nu pot sa ma uit.
R1bb0N a scris:Mihai, am incercat chat-ul pe forumul meu si merge fara probleme. Deschide consola browserului(apăsa F12) si zi-mi daca apar erori acolo. Eu sunt pe telefon si nu pot sa ma uit.
mie mi-a mers baza de date, gen am intrat în topic, cum mi-a zis ionuț, mi-a arătat baza, dar chatboxu pe forum, nicidecum...(dar... am șters, deci... puteți da t/c)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum