Nu apar comenzile pentru editarea unui mesaj.
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu apar comenzile pentru editarea unui mesaj.
Bună seara.
Nu văd pe mai multe forumuri comenzile de editare și citat la mesaje. E o problemă generală?
Mulțumesc.
PS: în josul paginii apar doar Previzualizeaza și Trimiteti dar nicio comandă despre font, aliniere etc..
Nu văd pe mai multe forumuri comenzile de editare și citat la mesaje. E o problemă generală?
Mulțumesc.
PS: în josul paginii apar doar Previzualizeaza și Trimiteti dar nicio comandă despre font, aliniere etc..
Ultima editare efectuata de catre joe4astral in Dum Iun 04, 2017 5:38 pm, editata de 2 ori
Re: Nu apar comenzile pentru editarea unui mesaj.
Editat face parte din comenzile moderatorilor iar Citat apare doar atunci când ai cont pe forumul respectiv sau forumul respectiv a setat sa nu mai apară " Citează "
Sunt moderator și administrator pe forum și nu-mi mai apar. Conectat am fost. În plus, și pe alte forumuri unde sunt membru și puteam cita pe oricine și edita propriile mesaje, nu mai văd ferestruicile. Nici la scrierea acestui mesaj aici, nu văd partea de sus cu puzderia de comenzi pentru font, culoare și altele.
Încercați să goliți memoria chache la web.
Eu nu am întâmpinat probleme de genu am 6 forumuri de teste și nu îmi fac probleme de genu.
Dacă aveți probleme cu windows-ul recomand reînnoirea lui.
Eu nu am întâmpinat probleme de genu am 6 forumuri de teste și nu îmi fac probleme de genu.
Dacă aveți probleme cu windows-ul recomand reînnoirea lui.
1. Deschideți Chrome.
2. În bara de instrumente a browserului dvs., faceți clic pe Mai Mult
Indicați spre Mai multe instrumente, apoi faceți clic pe Ștergere date de navigare.
3. În caseta "Ștergeți datele de navigare", dați clic pe casetele de selectare pentru cookie-uri și alte date despre site-uri și pluginuri, precum și despre imaginile și fișierele memorate în cache.
4. Utilizați meniul din partea superioară pentru a selecta cantitatea de date pe care doriți să o ștergeți. Alegeți începutul timpului pentru a șterge totul.
5. Dați clic pe Ștergeți datele de navigare.
2. În bara de instrumente a browserului dvs., faceți clic pe Mai Mult
Indicați spre Mai multe instrumente, apoi faceți clic pe Ștergere date de navigare.
3. În caseta "Ștergeți datele de navigare", dați clic pe casetele de selectare pentru cookie-uri și alte date despre site-uri și pluginuri, precum și despre imaginile și fișierele memorate în cache.
4. Utilizați meniul din partea superioară pentru a selecta cantitatea de date pe care doriți să o ștergeți. Alegeți începutul timpului pentru a șterge totul.
5. Dați clic pe Ștergeți datele de navigare.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
1. Datele de navigare le-am șters. Oricum, setasem să dispară tot la închiderea browserului.
2. Am șters cookie-urile și din dreapta jos de la forum.
3. Am windows cu licență, cu upgrade-uri la zi, reinstalat acum vreo 2 săptămâni. Am și antivirus cu licență.
4. Mozilla, chrome, explorer, vivaldi, le am pe toate, același lucru.
2. Am șters cookie-urile și din dreapta jos de la forum.
3. Am windows cu licență, cu upgrade-uri la zi, reinstalat acum vreo 2 săptămâni. Am și antivirus cu licență.
4. Mozilla, chrome, explorer, vivaldi, le am pe toate, același lucru.
Daca nu apar acele comenzi, cel mai probabil ai erori javascript pe forum.
1. Cum să apară acele erori dacă numai eu administrez și n-am umblat la nimic?
2. E imposibil să câștig așa la loto. Pe 3 forumuri aceleași erori simultan? Și cu ăsta, 4.
Mai mult, nu observasem. Nu se mai văd nici pictogramele de forumuri, cele din extrema stângă, de dinaintea scrisului.
Mulțumesc mult pentru idei. Problemă rezolvată, antivirusul îmi bloca accesul.
2. E imposibil să câștig așa la loto. Pe 3 forumuri aceleași erori simultan? Și cu ăsta, 4.
Mai mult, nu observasem. Nu se mai văd nici pictogramele de forumuri, cele din extrema stângă, de dinaintea scrisului.
Mulțumesc mult pentru idei. Problemă rezolvată, antivirusul îmi bloca accesul.
Subiecte similare
» Pot insera în editarea unui mesaj un video propriu?
» Imaginile din campul "sex" daca sunt schimbate, in profil si in editarea profilului direct apar cele de origine
» Nu imi apar bbcode in mesaj
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» editarea footerului
» Imaginile din campul "sex" daca sunt schimbate, in profil si in editarea profilului direct apar cele de origine
» Nu imi apar bbcode in mesaj
» Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
» editarea footerului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum