Link redictionare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Link redictionare
Salu,
Vreau sa fac o categorie care sa contina un lick de redictionare catre alta categorie si sa imiarate cate redictionari au fost.
https://2img.net/h/s13.postimg.cc/pfwvt832f/red.png
Vreau sa fac o categorie care sa contina un lick de redictionare catre alta categorie si sa imiarate cate redictionari au fost.
https://2img.net/h/s13.postimg.cc/pfwvt832f/red.png
Re: Link redictionare
da, descarca counter-strike 1.6 sau daca nu. pun eu imaginea.
Acum am o alta problema. Forumul arata ca naiba. CUm pot sa il fac la loc, gen deflaut.
Acum am o alta problema. Forumul arata ca naiba. CUm pot sa il fac la loc, gen deflaut.
Pai e default ... Nu stiu ce probleme are ca am incercat si eu sa iti pun tema si arata ca naiba nu stiu ce are , raporteaza problema lu Zeus
Ultima editare efectuata de catre Petronel YT in Dum Apr 30, 2017 10:02 pm, editata de 1 ori
Am facut asta.
- Cod:
<h4 class='forum_name'><strong class='highlight_unread'><a href="LINK" title='Înregistrează-te!'>Înregistrează-te!</a></strong></h4>
Ti-am dat un exemplu tu poti modifica '' Înregistrează-te! ''
Mersi, rezolvat!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Link redictionare
» Se poate face un link de redictionare pe forumgratuit?
» Problema redictionare login
» Link nou
» MultyScripts - Mesaje/Subiecte - Publicitate/Parteneri - Redictionare subiect!
» Se poate face un link de redictionare pe forumgratuit?
» Problema redictionare login
» Link nou
» MultyScripts - Mesaje/Subiecte - Publicitate/Parteneri - Redictionare subiect!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum