Forumul nu se incarca
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forumul nu se incarca
Salutare, am un forum, este facut acum cativa ani, am o problema, cand incerc sa il accesez, merge, dar cand vreau sa intru in cont sau pe vre un subforum nu merge.
Link forum: http://web-tutorials.forumcreativ.ro/
O rezolvare?
Link forum: http://web-tutorials.forumcreativ.ro/
O rezolvare?
Re: Forumul nu se incarca
Bună seara,
Va recomand să a conectati din unelte şi a eliminati codurile javascript.
Şi cum mai exact fac asta? M-am conectat la unelte, dar nu găsesc unde să şters codurile javascript.SSYT a scris:Bună seara,
Tot ce trebuie sa faci e sa dezactivezi codurile javascript din brownser de la setari apoi se va incarca forumul sau daca iti este sila sa dezactivezi codurile js din brownser intra de pe internet explorer dupa ce ai facut asta conezteaza-te pe forumul tau si sterge toate codurile js si template-urile
Mersi, am rezolvat problema, dar eu am nevoie de acele javascript-uri pentru că fără ele, forumu n-are sensIonut a scris:Tot ce trebuie sa faci e sa dezactivezi codurile javascript din brownser de la setari apoi se va incarca forumul sau daca iti este sila sa dezactivezi codurile js din brownser intra de pe internet explorer dupa ce ai facut asta conezteaza-te pe forumul tau si sterge toate codurile js si template-urile
Subiecte similare
» Pot folosi pe forumul meu tema de pe forumul de suport? - Edit 1960 - Nu ! [R]
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
» Anunt,Voteaza forumul nostru si Bine ati venit pe forumul...
» Am O Problema PuNNcT. Da Scripturile De La Forumul Meu La Forumul Lui :|
» Cum mut forumul in stanga si fundalul cat forumul?
» Forum sters / avertizare de stergere a forumului - de ce?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum