Mega Proiect Fifa
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Mega Proiect Fifa
Rezumarea primului mesaj :
Salutare si bine v-am gasit, ma numesc Alex , am 25 de ani si m-am gandit sa dau drumul unui mega proiect legat de jocul fifa.
Pe scurt, as dori sa readuc la viata campionatele de fifa, aici pe forumgratuit cum erau in trecut!
Pentru aceasta insa, am nevoie de foarte mult suport, ajutor din partea cunoscatorilor, deoarece nu am de gand sa readuc la viata doar un singur joc fifa, as dori sa readuc la viata mult mai multe, dupa mine cam toate daca voi avea ajutor.
Pot achizitiona domeniu .com, spatiu de stocare, etc.. absolut totul pentru a face acest proiect sa fie ceva nemaivazut pe forumgratuit.. si nu, nu vorbesc in dodii!
Am doar nevoie de ajutor, cineva care se incumeta sa intre in asa ceva?
O zi buna,
Alex
Salutare si bine v-am gasit, ma numesc Alex , am 25 de ani si m-am gandit sa dau drumul unui mega proiect legat de jocul fifa.
Pe scurt, as dori sa readuc la viata campionatele de fifa, aici pe forumgratuit cum erau in trecut!
Pentru aceasta insa, am nevoie de foarte mult suport, ajutor din partea cunoscatorilor, deoarece nu am de gand sa readuc la viata doar un singur joc fifa, as dori sa readuc la viata mult mai multe, dupa mine cam toate daca voi avea ajutor.
Pot achizitiona domeniu .com, spatiu de stocare, etc.. absolut totul pentru a face acest proiect sa fie ceva nemaivazut pe forumgratuit.. si nu, nu vorbesc in dodii!
Am doar nevoie de ajutor, cineva care se incumeta sa intre in asa ceva?
O zi buna,
Alex
Re: Mega Proiect Fifa
M-as baga si eu, dar n-am mai jucat fifa de ani buni. Eventual, pot sa ajut pe partea de design:))
Re: Mega Proiect Fifa
Multumesc frumos, speram sa fie si altii interesati. nu v-a avea legatura doar cu fifa, vor fi diverse.. probabil se v-a achizitiona si un server de teamspeak in cazul in care vor fi doritori de aceasta si multe altele.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mega-Cstrike Black
» Comunitatea Mega Game™
» Mega Game™ | Cerere grade
» Noul proiect personal: română
» Proiect tema Baisik
» Comunitatea Mega Game™
» Mega Game™ | Cerere grade
» Noul proiect personal: română
» Proiect tema Baisik
Pagina 2 din 2