Pozitionare meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pozitionare meniu
Rezumarea primului mesaj :
Salut ! As vrea se creez un astfel de meniu, doar ca intampin mici probleme.
Initial am urmat acest tutorial dar meniul imi apare in locul banner-ului, si nu unde ar trebui sa apara, adica in locul celui actul. Am redeschis forumul pentru a va putea da seama ma bine despre ce este vorba si sa ma puteti ajutata cu o rezolvare.
Salut ! As vrea se creez un astfel de meniu, doar ca intampin mici probleme.
Initial am urmat acest tutorial dar meniul imi apare in locul banner-ului, si nu unde ar trebui sa apara, adica in locul celui actul. Am redeschis forumul pentru a va putea da seama ma bine despre ce este vorba si sa ma puteti ajutata cu o rezolvare.
Ultima editare efectuata de catre Rekool in Dum Ian 29, 2017 6:48 pm, editata de 1 ori
Re: Pozitionare meniu
Nu prea inteleg. Te referi la meniul principal, cel care este actual acum pe forum ? Deci, acum as putea instala noul meniu ?
Rekool a scris:Nu prea inteleg. Te referi la meniul principal, cel care este actual acum pe forum ? Deci, acum as putea instala noul meniu ?
Da .
Meniul adaugat de mine:
Codul pentru meniul forumgratuit
- Cod:
<ul class="active-menu">
<li><a href="/">Forum<span class="desc">Prima pagina</span></a></li>
<li><a href="/faq">FAQ<span class="desc">Intrebari Frecvente</span></a></li>
</ul>
Codul pentru meniul forumgratuit
- Cod:
{GENERATED_NAV_BAR}
Poate sa schimbe numele de la meniu si sa puna iconițe de pe fond awesome . Și se repara , meniul de la SSYT e bun si funcțional acu tu trebuie sa il editezi dp bunul plac.
Am incercat sa fac unele modificari si mi-a iesit ceva, doar ca as vrea sa-l pozitionez mai jos.
- Cod:
.sample-menu li {
margin-right: 5px;
}
.sample-menu {
text-align: center;
position: relative;
top: 72%;
}
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» pozitionare elemente[meniu]
» Pozitionare in pagina ( ... )
» Eroare pozitionare Meniu
» Pozitionare meniu si logo
» Pozitionare bara meniu phpBB3
» Pozitionare in pagina ( ... )
» Eroare pozitionare Meniu
» Pozitionare meniu si logo
» Pozitionare bara meniu phpBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum