Recuperare crazy-gaming
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Recuperare crazy-gaming
Adresă forum : crazy-gaming.forumotion.com
E-mail de creație : sters
Am/nu am acces la adresa de e-mail de creație: nu din păcate...
E-mail de creație : sters
Am/nu am acces la adresa de e-mail de creație: nu din păcate...
Re: Recuperare crazy-gaming
Buna ziua,
@Petronel™ am sa va rog sa nu mai postati date personale pe forum. Am sa las acest topic deschis pana la solutionarea problemei.
@Petronel™ am sa va rog sa nu mai postati date personale pe forum. Am sa las acest topic deschis pana la solutionarea problemei.
Salut,
Contactați prin mesaj privat pe Zeus sau Emanuel .
Dacă şti link-ul la forum si parola de la fondator, poti intra în Unelte, şi modifici adresa email.
Salutări!
Ultima editare efectuata de catre Teo! in Sam Ian 21, 2017 12:16 pm, editata de 1 ori
Teo! a scris:Salut,Contactați prin mesaj privat pe Zeus sau Emanuel .
Dacă şti link-ul la forum si parola de la fondator, poti intra în Unelte, şi modifici adresa email.
Salutări!
Am apelat la emanuel i-am dat accesele de la panoul fondatorilor si o zis ca mi-a modificat ceva si acu nu mai am accese nici la panoul fondatorului ... unelte cum se zice. ..
Buna seara,
Deoarece nu mai aveati acces la adresa de e-mail furnizata a trebuit sa iau legatura cu tehnicienii in vederea schimbarii acesteia. Solicitarea dvs. este in curs de rezolvare, ca urmare va voi tine la curent de indata ce apar noutati.
Deoarece nu mai aveati acces la adresa de e-mail furnizata a trebuit sa iau legatura cu tehnicienii in vederea schimbarii acesteia. Solicitarea dvs. este in curs de rezolvare, ca urmare va voi tine la curent de indata ce apar noutati.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum