Afișare incorectă a mesajelor pe tema G-Zone
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Afișare incorectă a mesajelor pe tema G-Zone
Bună ziua,
Am instalat această temă pe forumul meu și am observat că mesajele se afișează greșit.
Folosesc versiunea PunBB, sunt fondatorul forumului, nu am modificat nimic la css și ca browser folosesc Chrome.
În loc să apară mesajul complet, „După cum puteți vedea în acest screenshot, pe tema pe care am instalat-o nu se afișează mesajele complet în postările scrise de utilizatori.”, apare doar o parte din cuvântul „scrise”.
Îmi cer scuze dacă nu am postat în categoria corectă și rog un moderator să o facă.
Am instalat această temă pe forumul meu și am observat că mesajele se afișează greșit.
Folosesc versiunea PunBB, sunt fondatorul forumului, nu am modificat nimic la css și ca browser folosesc Chrome.
În loc să apară mesajul complet, „După cum puteți vedea în acest screenshot, pe tema pe care am instalat-o nu se afișează mesajele complet în postările scrise de utilizatori.”, apare doar o parte din cuvântul „scrise”.
- Detalii:
Textul scris înainte de a posta mesajul:
Textul afișat pe topic:
Îmi cer scuze dacă nu am postat în categoria corectă și rog un moderator să o facă.
Ultima editare efectuata de catre DarkNight in Mier Noi 16, 2016 9:25 am, editata de 1 ori
Re: Afișare incorectă a mesajelor pe tema G-Zone
Salut!
Caută în Foaia de stil CSS următoarea clasă:
Caută în Foaia de stil CSS următoarea clasă:
- Cod:
.pun .entry-content {
- Cod:
width: 120% !important;
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Subiecte similare
» Tema Hitskin: eXtreamGFX # Blue - Tema neagra
» D-Zone
» Old-Zone
» Topic pentru curatare
» Blacky Zone
» D-Zone
» Old-Zone
» Topic pentru curatare
» Blacky Zone
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum