Cum modific semnătura forumului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum modific semnătura forumului?
Deci nu mă refer la semnăturile userilor. Mă refer la acea semnătură care apare în e-mail-urile trimise de forum. Sper că mă înţelegeţi.
Mulţumesc.
Şi încă ceva. Scriu aici, ca să nu fac două topic-uri. Mi-ar plăcea să schimb adresa de e-mail a forumului din noreply@forumgratuit.ro într-o adresă stabilită de mine.
Mulţumesc.
Şi încă ceva. Scriu aici, ca să nu fac două topic-uri. Mi-ar plăcea să schimb adresa de e-mail a forumului din noreply@forumgratuit.ro într-o adresă stabilită de mine.
Re: Cum modific semnătura forumului?
Buna seara,
Semnatura poate fi modificata din Panoul de administrare => General => E-mail de contact:
Adresa noreply@forumgratuit.ro nu poate fi modificata, este o adresa a Forumgratuit ce va instiinteaza cu anumite lucruri (mesaj expediat, mesaje forum, etc) - noreply - fara raspuns inapoi. Nu puteti avea ca adresa a forumului noreply@forumgratuit.ro, aceasta este adresa pentru e-mailuri.
Semnatura poate fi modificata din Panoul de administrare => General => E-mail de contact:
Adresa noreply@forumgratuit.ro nu poate fi modificata, este o adresa a Forumgratuit ce va instiinteaza cu anumite lucruri (mesaj expediat, mesaje forum, etc) - noreply - fara raspuns inapoi. Nu puteti avea ca adresa a forumului noreply@forumgratuit.ro, aceasta este adresa pentru e-mailuri.
Vizitator- Vizitator
Mulţumesc pentru răspuns!
Nu se poate să vă spun dumneavoastră o adresă de e-mail pe care să o puneţi în loc de noreply@forumgratuit.ro? Aş vrea să poată da reply userii mei.
Nu se poate să vă spun dumneavoastră o adresă de e-mail pe care să o puneţi în loc de noreply@forumgratuit.ro? Aş vrea să poată da reply userii mei.
Utilizatorii vor putea da reply doar la adresa pe care ati folosit-o pentru expedierea mail-urilor (de ex, in imaginea de mai sus, kames@forumgratuit.ro). Cum am mai spus, adresa noreply@forumgratuit.ro nu poate fi modificată.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Cum modific latimea forumului?
» Cum modific dimensiunea forumului?
» Cum modific latimea forumului ?
» Cum modific fundalu Forumului !
» Cum modific transparenta forumului
» Cum modific dimensiunea forumului?
» Cum modific latimea forumului ?
» Cum modific fundalu Forumului !
» Cum modific transparenta forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum