Forum Blocat !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum Blocat !
Salut nu stiu ce sa intamplat la forum dar nu mai merge sa accesez nimic!
Uitati forumul : http://www.hammerclan.forumz.ro Va rog sa imi raspundeti cat mai rapid posibil ! O zi buna !
Uitati forumul : http://www.hammerclan.forumz.ro Va rog sa imi raspundeti cat mai rapid posibil ! O zi buna !
Re: Forum Blocat !
Salut , cred ca da.. problema e ca nu ma pot conecta in panoul de administrare si am încercat sa folosesc "Instrumentele Fondatorului" Dar fără rost
Am încercat , dar problema este ca nu sunt fondatorul forum-ulii si n-am acces la tot panoul
Deci, fa-ma sa inteleg te tog. Care este statutul tau pe acel forum ? Creator sau Administrator ? Din cate ai confirmat mai sus reiese ca esti administrator, nu creator.
Da exact sunt administrator
Am încercat sa fac câteva modificări la forum de pe contul la fondator ( ii stiu contu) si am vrut sa modific câteva lucruri si de acolo numai stiu nimic ce s-a întâmplat si partea nasoala e ca nu pot sa ma conectez la panoul de administrare si n-am acces la tot panoul , am încercat si cu instrumentele fondatorului dar fără rost !
Am încercat sa fac câteva modificări la forum de pe contul la fondator ( ii stiu contu) si am vrut sa modific câteva lucruri si de acolo numai stiu nimic ce s-a întâmplat si partea nasoala e ca nu pot sa ma conectez la panoul de administrare si n-am acces la tot panoul , am încercat si cu instrumentele fondatorului dar fără rost !
Buna ziua.
Intra in panoul fondatorului, dacă tot ai spus că ai acces, si șterge templateurile pe care le-ai editat, sigur de ele sunt.
Intra in panoul fondatorului, dacă tot ai spus că ai acces, si șterge templateurile pe care le-ai editat, sigur de ele sunt.
Am rezolvat puteți da TC
Totul era din overall_header mulțumesc tututor de ajutor
Totul era din overall_header mulțumesc tututor de ajutor
Subiecte similare
» [HELP]Forum Blocat
» Cum fac Forum Blocat
» Forum blocat
» forum blocat
» Cum intru in panoul de administrare la un forum blocat
» Cum fac Forum Blocat
» Forum blocat
» forum blocat
» Cum intru in panoul de administrare la un forum blocat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum