categoriile nu se vad
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
categoriile nu se vad
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,deci am o problema,nu se vad categoriile la forum,de exemplu eu am 2 categorii una cosul de gunoi si alta tutoriale si fiecare are cate 1 forum dar in loc de cele 2 categorii apare doar 1 pe nume Forum,chiar daca eu nici nu am asa categorie,
Buna ziua,deci am o problema,nu se vad categoriile la forum,de exemplu eu am 2 categorii una cosul de gunoi si alta tutoriale si fiecare are cate 1 forum dar in loc de cele 2 categorii apare doar 1 pe nume Forum,chiar daca eu nici nu am asa categorie,
Re: categoriile nu se vad
serios nimeni?
Salut ! Incearca asa:
Pa=>Afisare=>pagina de start=>Structura si ierarhie=>Separati categoriile sau indexurile : "Mediu" .
Pa=>Afisare=>pagina de start=>Structura si ierarhie=>Separati categoriile sau indexurile : "Mediu" .
Vai iti multumesc mult,nici prin cap sa imi treaca ca asta poate fi pricina.Ms de ajutor
se poate da t/c
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Categoriile....
» Cum pun categoriile
» Categoriile sa fie rotunde
» Nu se vad categoriile!
» Categoriile
» Cum pun categoriile
» Categoriile sa fie rotunde
» Nu se vad categoriile!
» Categoriile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum