Problema imagine la rank-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema imagine la rank-uri
Salut mi-a facut recent un forum si am vrut sa adaug imagini la fiecare rank (Fondator,administrator,etc) si nu pot pune imaginea, trebuie neaparat sa fie .gif? Daca da, imi puteti da un site unde le pot face gif-uri(imaginile cu rank-uri), dar fara sa se schimbe culorile,etc, sa fie la fel dar sa fie ".gif" pagina cu poza.
Ultima editare efectuata de catre RobyWIN07 in Joi Aug 04, 2016 1:36 am, editata de 1 ori
Re: Problema imagine la rank-uri
Nu trebuie sa fie gif.Foloseste functia cautare cu incredere,vei gasi raspunsul.
Ca sa pui o imagine la rank intri in:
P.A-Utilizatori & Grupuri-Administrarea rangurilor si dai pe "Adauga un rank nou".
P.A-Utilizatori & Grupuri-Administrarea rangurilor si dai pe "Adauga un rank nou".
Salut, am incercat sa pun imaginea asta https://i.imgsafe.org/2536730aaa.png dar nu imi apare nici-o poza,pur si simplu un patrat mic fara nimic.
@mr.franta uitate putin pe forumul lui,el a puso bine cred ca e vina linkului imaginii.
Nu este linkul/imaginea buna.
Incearca alta imagine sau ca sa vezi daca merge baga una din acelea care ti le pune siteul la indemana. (stelutele alea si ce or mai fii...).
Setarile sunt facute bine ca sa stii.
Incearca alta imagine sau ca sa vezi daca merge baga una din acelea care ti le pune siteul la indemana. (stelutele alea si ce or mai fii...).
OneCs a scris:Nu este linkul/imaginea buna.
Am incercat cu alta poza/link si tot la fel, ce as mai putea face?
Am rezolvat problena,am incarcat poza pe un site special pentru forumuri.
Subiecte similare
» Rank & Imagine
» Cum pun Imagine la rank?
» Imagine rank
» Imagine la rank special
» Cerer imagine rank
» Cum pun Imagine la rank?
» Imagine rank
» Imagine la rank special
» Cerer imagine rank
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum