Reclamatie
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reclamatie
Te rog frumos sa fii mai atent data viitoare cand vei actiona.
---
Spune-mi si mie te rog , cand am postat de doua ori in aceiasi zi?
help.forumgratuit.ro/t53071-playogame-totul-despre-counter-strike
---
Spune-mi si mie te rog , cand am postat de doua ori in aceiasi zi?
help.forumgratuit.ro/t53071-playogame-totul-despre-counter-strike
Re: Reclamatie
Defapt ai postat de 2 ori:
Joi 30 Iun - 8:41 si dublu post Vin 1 Iul - 3:54 (nu au trecut 24 ore)
A doua oara
Vin 15 Iul - 3:08 si dublu post Vin 15 Iul - 15:40 (nu au trecut 24 ore) si chiar triplu post Sam 16 Iul - 13:16
Cred ca iti mai trebuie o avertizare ca tot ai deschis topicul asta.
Mai bine nu deschideai subiectul
Joi 30 Iun - 8:41 si dublu post Vin 1 Iul - 3:54 (nu au trecut 24 ore)
A doua oara
Vin 15 Iul - 3:08 si dublu post Vin 15 Iul - 15:40 (nu au trecut 24 ore) si chiar triplu post Sam 16 Iul - 13:16
Cred ca iti mai trebuie o avertizare ca tot ai deschis topicul asta.
Mai bine nu deschideai subiectul
Da, are dreptate @mr.franta , promovarea a fost inchisă corect! Nu au trecut 24 de ore ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a procedat corect, şi tu ar trebuii să fii mai atent data viitoare, să nu mai postezi până nu trec 24 de ore şi să eviţi topicurile care nu au sens ...
Multă Baftă în continuare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a procedat corect, şi tu ar trebuii să fii mai atent data viitoare, să nu mai postezi până nu trec 24 de ore şi să eviţi topicurile care nu au sens ...
Multă Baftă în continuare
Buna ziua,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], asistentul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a procedat corect in acel topic, va rog ca pe viitor sa nu mai creati astefel de topicuri sau voi fii nevoit sa va sanctionez pentru topic inutil.
Pe viitor va rog sa contactati un administrator/moderator pentru astfel de probleme.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Staful acestui forum este destul de capabil si de competent incat sa aplice sanctiunile doar acolo unde este nevoie, va rog sa nu mai comentati in astfel de topicuri !
Multumesc de intelegere !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], asistentul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a procedat corect in acel topic, va rog ca pe viitor sa nu mai creati astefel de topicuri sau voi fii nevoit sa va sanctionez pentru topic inutil.
Pe viitor va rog sa contactati un administrator/moderator pentru astfel de probleme.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Staful acestui forum este destul de capabil si de competent incat sa aplice sanctiunile doar acolo unde este nevoie, va rog sa nu mai comentati in astfel de topicuri !
Multumesc de intelegere !
Subiecte similare
» Reclamatie
» Din: Reclamatie
» Reclamatie Kames
» reclamatie catre forumgratuit.ro
» [Plangere/Reclamatie] STAFF
» Din: Reclamatie
» Reclamatie Kames
» reclamatie catre forumgratuit.ro
» [Plangere/Reclamatie] STAFF
Pagina 1 din 1