protejare fisiere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
protejare fisiere
Salut ! Am incercat sa bag o protectie anti-copy/paste dar nu a mers , am urmat niste tutoriale la voi pe forum dar nu mi-au mers.. Am bagat acele coduri in descrierea forumului dar fara rost nu mi-a mers
Daca ati putea sa imi oferiti un cod pentru protejarea fisierelor si sa-mi explicati cum sa il folosesc
P.S : NU VREAU ANTI-CLICK DREAPTA !
Daca ati putea sa imi oferiti un cod pentru protejarea fisierelor si sa-mi explicati cum sa il folosesc
P.S : NU VREAU ANTI-CLICK DREAPTA !
Ultima editare efectuata de catre cristiancristi571 in Mier Iul 13, 2016 12:16 pm, editata de 1 ori
Re: protejare fisiere
Va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic. Multumesc pentru intelegere!
Referitor la problema dumneavoastra, adaugati in PA ~> General ~> Forum (Configurare) ~> Descrierea site-ului.
Referitor la problema dumneavoastra, adaugati in PA ~> General ~> Forum (Configurare) ~> Descrierea site-ului.
- Cod:
<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Re: protejare fisiere
Am rezolvat multumesc mult !
Puteti sa dati T/C , Multumesc inca odata !
Puteti sa dati T/C , Multumesc inca odata !
Subiecte similare
» Protejare categorie prin parola criptata in MD5
» Upload diferite fisiere
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» Script pentru upload fisiere
» Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
» Upload diferite fisiere
» Am voie sa adaug pe forum fisiere creeate de mine sau de prieteni?
» Script pentru upload fisiere
» Sa putem uploda fisiere/foldere pe forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum