Ranks
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Ar fi mai bine sa putem propune si Rankuri?
Ranks
Rezumarea primului mesaj :
Cum sunt alea default,stars.... sa putem propune si noi .Adica sa nu mai stam noi sa punem rankurile manual sa le aiba direct cu tot cu numarul postarilor.
Cum sunt alea default,stars.... sa putem propune si noi .Adica sa nu mai stam noi sa punem rankurile manual sa le aiba direct cu tot cu numarul postarilor.
Re: Ranks
e buna propunerea
Ulead Gif Animator si iti faci Image rangs cate vrei.Nu trebuie cunostinte multe, programul este complet.poti face la orice dimensiune.Eu am ajuns sa fac si bannere in flash cu el.Cred ca ideea era sa se faca o sectiune unde sa poti uploada aceste ranguri, mai bine zis imaginilie pt ele.Asta da,ar merger.asa facem schimb de experienta, poate unul are o idee buna si ceilalti o pot folosi, cu multumirile de rigoare.
andre a scris:ultimatecstrike a scris:am postat si eu cateva ranguri Uitativa la tema de suport !!! Sper sa va placa :P
care tema de suport?de la site-ul tau?
Uitate mai jos...am zis ca va pot creea...un MP
nu...la index.html....
Si pana la urma...daca satm sa ne gandim...fiaecare ar vrea rank pentru "tema" in care lucreaza pe forum....i orcum spun ca mai mult de 85 % si-ar face alte rank-uri
Si pana la urma...daca satm sa ne gandim...fiaecare ar vrea rank pentru "tema" in care lucreaza pe forum....i orcum spun ca mai mult de 85 % si-ar face alte rank-uri
Eu sunt de acord...votez Da
votul meu se duce spre DA!
da este foarte buna ideea ar trebui puse si cu counter strike ca multi au forum de counter strike
Ps:Am votat "Da"
Ps:Am votat "Da"
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
pur si simplu inteligenta mea ce inferioara nu realizeaza ce rost ar avea sa propunem ranguri, de vreme ce oricum poate nimeni nu le va folosi, isi av face altele care sa fie cat mai originale .. daca intelegeti >.>"""
am votat nu :-"..
am votat nu :-"..
Ar fi frumos, sa facem noi niste rank-uri pentru forumgratuit , si sa le adaugam.
Dar fara reclame.. etc !
Vote DA
Dar fara reclame.. etc !
Vote DA
GameMediaOwner :
Culorile si bold-ul sunt rezervate moderării.
Vă rog să nu le mai folosiţi
Vă rog să nu mai moderaţi alţi membri, veţi primi WARN
Culorile si bold-ul sunt rezervate moderării.
Vă rog să nu le mai folosiţi
Vă rog să nu mai moderaţi alţi membri, veţi primi WARN
Vizitato- Vizitator
eu sunt de acord
3rror:Te rog sa dai edit si sa iti argumentezi votul.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum