TOPIC STERS
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
TOPIC STERS
Salut !
Am o problema pe forum , a disparut un TOPIC si nu l-a sters nimeni dintre persoanele care au acces sa stearga acel topic. Nu intelegem de ce a disparut . Va rog sa imi spuneti daca exista o explicatie logica in acest caz sau o rezolvare. Multumesc frumos
Am o problema pe forum , a disparut un TOPIC si nu l-a sters nimeni dintre persoanele care au acces sa stearga acel topic. Nu intelegem de ce a disparut . Va rog sa imi spuneti daca exista o explicatie logica in acest caz sau o rezolvare. Multumesc frumos
Re: TOPIC STERS
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Topicul a fost pus bine pentru ca s-au scris multe mesaje in el dar a disparut pur si simplu , nu s-a dus nici in jos cum ai spus mai sus. Exista vreo alta explicatie daca nu l-a sters nimeni ?
o fii posibil, în coșu de gunoi
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
MihaiForumgratuit a scris:o fii posibil, în coșu de gunoi
Nu avem cos de gunoi sau nu stim sa dam de el , bine ar fii daca ar exista si ar fii asa simplu ca am avea nevoie doar de informatia de acolo
nu am mai întâlnit probleme d-astea, prima dată o aud...
cât despre cușu de gunoi, el e pus undeva jos
Screenshot:
Screenshot:
Nu ofer suport prin PM!
MihaiForumgratuit a scris:nu am mai întâlnit probleme d-astea, prima dată o aud...
Screenshot:
Da cunosc si eu forumuri la care am vazut cosul de gunoi, aici fost sters de administratori sau cumva ca nu exista. Ma rog , multumesc oricum. Noapte buna !
o fii posibil, când ai creeat categoria, și topic-urile... o fii posibil unu din greșeală în sub-forumuri, ai căutat
Nu ofer suport prin PM!
Martzy21, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic. Multumesc pentru intelegere!
MihaiForumgratuit a scris:o fii posibil, când ai creeat categoria, și topic-urile... o fii posibil unu din greșeală în sub-forumuri, ai căutat
Da am cautat. Nu e nicaieri. Am recreat de la 0 . Am pierdut informatia dar asta e.
Daca problema dvs. a fost rezolvata va rugam sa editati primul mesaj folosind butonul si sa adaugati icon-ul .
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Recuperare topic sters
» am sters un topic iar el nu a ajuns la arhiva topicuri.cum fac sa ajunga?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Sters
» Mi s-a sters CSS-ul.
» am sters un topic iar el nu a ajuns la arhiva topicuri.cum fac sa ajunga?
» Butoane (raspunde,topic nou si topic inchis) sticla
» Sters
» Mi s-a sters CSS-ul.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum