Cum scot asta de pe forum Acum este: Joi 31 Mar 2016 - 8:55
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scot asta de pe forum Acum este: Joi 31 Mar 2016 - 8:55
Cum scapt de asta de pe forumul meu ? Acum este: Joi 31 Mar 2016 - 8:55 un cod va rog sau ceva .
Re: Cum scot asta de pe forum Acum este: Joi 31 Mar 2016 - 8:55
Imi apra mai jos de chat Foarete Foarte mare scrisu . Ma ajuta cineva?
doamne frate, același lucru postezi în fiecare zi?
numai fă dublu-post, că riști să iei avertisment/warn de la asistenți .
numai fă dublu-post, că riști să iei avertisment/warn de la asistenți .
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
MihaiForumgratuit, va rog sa nu mai moderaţi alţi membri, acest lucru este rezervat pentru staff. Mulţumesc pentru înţelegere!
Bună dimineața,
Vă rog să postați foaia de stil CSS.
Vă rog să postați foaia de stil CSS.
toată foaia de still CSS.
PS:
folosește
PS:
folosește
- Cod:
[code][/code]
Subiecte similare
» cum sa scap de textul Ultima vizita a fost Mier 16 Mar 2016 - 19:58 Acum este: Mier 16 Mar 2016 - 20:36 ?
» cum sa scap de textul Ultima vizita a fost Mier 16 Mar 2016 - 19:58 Acum este: Mier 16 Mar 2016 - 20:36 ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Cum scot reclamele de pe forum ?
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» Cum scot reclamele de pe forum ?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum