Cum mut butoanele inregistrare si autetntificare deasupra logo-ului forumului?
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Cum mut butoanele inregistrare si autetntificare deasupra logo-ului forumului?
Rezumarea primului mesaj :
Salut!
Cum pot muta butoanele Inregistrare , Autentificare deasupra logo-ului forumului si cand esti logat Log-Out si Acasa tot deaspura logo-ului?
folosesc versiunea phpBB3
Salut!
Cum pot muta butoanele Inregistrare , Autentificare deasupra logo-ului forumului si cand esti logat Log-Out si Acasa tot deaspura logo-ului?
folosesc versiunea phpBB3
Re: Cum mut butoanele inregistrare si autetntificare deasupra logo-ului forumului?
Forumul tau este cel de la profil? Daca da, inseamna ca nu ai adaugat codul.
Vizitator- Vizitator
Re: Cum mut butoanele inregistrare si autetntificare deasupra logo-ului forumului?
ACP->Module->Gestiunea codurilor JavaScript. Click pe creeaza un cod javascript nou, pune ce titlu vrei si selecteaza la plasament toate paginile. La continut pune codul dat de mine.
Vizitator- Vizitator
Am pus asta dar nu merge mai incerc odata...
Cum ziceam nu merge...
Cum ziceam nu merge...
Ai un `bug` problema la unul din codurile javascript de la tine de pe forum !
Verifica codurile si incearca iar !
Verifica codurile si incearca iar !
De unde imi dau seama care cod Js are bug
Si ma tot intrebam de ce mie nu imi merg multe coduri Js, am urmarit tutorialele si deabea 2 sau 3 au functionat .
Si ma asiguram mereu sa vad daca se potriveste la versiunea mea si nu au mers multe.
De unde imi dau eu seama care are bug.?
Si ma tot intrebam de ce mie nu imi merg multe coduri Js, am urmarit tutorialele si deabea 2 sau 3 au functionat .
Si ma asiguram mereu sa vad daca se potriveste la versiunea mea si nu au mers multe.
De unde imi dau eu seama care are bug.?
Buna seara [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pentru a verifica daca aveti o eroare la codurile javascript urmati pasul urmator:
Intrati in panou de administrare/module/gestiunea codurilor javascript/Activeaza gestiunea codurilor JavaScript : NU.
Daca forumul functioneaza la fel bifati DA.
Apoi postati aici template-ul overal_header.
In gasiti in panou de administrare/afisare/template-uri/general/overal_header
Intrati in panou de administrare/module/gestiunea codurilor javascript/Activeaza gestiunea codurilor JavaScript : NU.
Daca forumul functioneaza la fel bifati DA.
Apoi postati aici template-ul overal_header.
In gasiti in panou de administrare/afisare/template-uri/general/overal_header
Salut la ce va referiti daca forumul functioneaza la fel?
Adica la fel de rapid sau ce?
Adica la fel de rapid sau ce?
s-a referit, dacă forumu este cum este și acum!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
aaa pai nu, daca dezactivez JavaScript-urile apar cateva schimbari de exemplu tabelul in care sunt introduse profilurile la mesaje dispare...
Am spus ca va astept cu template-ul overal_header mai sus...
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
» Bara deasupra logo-ului
» meniu deasupra logo-ului punbb
» Culoarea link-ului la pozitionarea mouse-ului deasupra sa semitransparenta
» Meniu deasupra banner-ului.
» Bara deasupra logo-ului
» meniu deasupra logo-ului punbb
» Culoarea link-ului la pozitionarea mouse-ului deasupra sa semitransparenta
» Meniu deasupra banner-ului.
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum