Portal ca pagina secundara
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Portal ca pagina secundara
Salut!,
Vreau ca portalul să fie pagină secundară, adică să intru în portal atunci când apăs pe butonul, din meniul principal, "Portal".
Vreau ca portalul să fie pagină secundară, adică să intru în portal atunci când apăs pe butonul, din meniul principal, "Portal".
Re: Portal ca pagina secundara
Cum aș putea face o pagină html la fel ca pagina portalului?
ACP->Module->Administrare pagini HTML->Creare in mod avansat(HTML)
Introduci numele paginii, codul HTML si cauti optiunea Utilizati aceasta pagina ca pagina de start? si bifezi da.
Introduci numele paginii, codul HTML si cauti optiunea Utilizati aceasta pagina ca pagina de start? si bifezi da.
Vizitator- Vizitator
Nu asta vrea ... El vrea sa faca din portal o pagina html
PA-> Afisare -> Template-uri -> Portal -> portal_body acolo poti edita portalu bafta
PA-> Afisare -> Template-uri -> Portal -> portal_body acolo poti edita portalu bafta
Andrei34 a scris:ACP->Module->Administrare pagini HTML->Creare in mod avansat(HTML)
Vroiam să fac o pagină html care să conțină ceea ce conține portalul forumului. Dacă nu se poate face portalul forumului pagină secundară, speram să pot face o pagină html la fel...TechnoDesign a scris:Nu asta vrea ... El vrea sa faca din portal o pagina html
na-i sesizat asta in problema ta !!
În primul post nu am spus asta pentru că cerusem altceva.. Vreau ca conținutul portalului să fie o pagină secundară, atât.
Subiecte similare
» Help Script Pagina de START ( Portal )
» portal ca pagina de start
» Pagina html ca un portal!
» Cum fac si eu asa pe prima pagina , cum ar veni pe portal
» Activare Pagina HTML ca portal !!
» portal ca pagina de start
» Pagina html ca un portal!
» Cum fac si eu asa pe prima pagina , cum ar veni pe portal
» Activare Pagina HTML ca portal !!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum