Propunre buton unban!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunre buton unban!
Rezumarea primului mesaj :
Am o propunere destul de buna!In prezent,daca moderatorii cu acces de a exclude membrii se puneau in profilul unui membru,acolo apare jos un buton exclude acest membru,dar daca l-ai exclus nui mai poti scoate banul!Doar din panoul de administrare poti!Deci eu vreau ca daca un membru a fost banat,in profil sa fie un buton cu scoatere ban sau permite acces,sau ceva de genu!Ar fi foarte bine,daca un moderator da ban din greseala??
Am o propunere destul de buna!In prezent,daca moderatorii cu acces de a exclude membrii se puneau in profilul unui membru,acolo apare jos un buton exclude acest membru,dar daca l-ai exclus nui mai poti scoate banul!Doar din panoul de administrare poti!Deci eu vreau ca daca un membru a fost banat,in profil sa fie un buton cu scoatere ban sau permite acces,sau ceva de genu!Ar fi foarte bine,daca un moderator da ban din greseala??
Re: Propunre buton unban!
Nu se poate bana din greseala un alt membru decit cel vinovat, deoarece optiunea excluderii membrului este disponibila doar din profilul sau. Daca ati avea un moderator care nu stie sa citeasca, ar fi interesant de stiut cum a ajuns sa se inscrie pe un forum si mai ales cum a ajuns moderator.
Se poate bana, intr-adevar, dintr-o altfel de greseala, de apreciere a nevoii de a exclude pe cineva. De aceea s-a si introdus posibilitatea reactivarii membrilor din PA.
Ori avem incredere in moderatori, caz in care un membru exclus din greseala poate fi reactivat de administrator daca e neaparat nevoie, sau isi poate face un nou cont ca sa clarifice problema. Ori nu avem incredere in moderatori si atunci nu-i mai facem moderatori. Adevarul e de obicei pe undeva pe la mijloc si un risc trebuie asumat.
Cit despre butonul "debanare" - daca aveti impresia ca se poate bana din greseala, ce parere aveti, se poate "debana" din greseala, sau nu?
Ce e mai periculos pentru forum, banarea din greseala, sau debanarea din greseala?
Mi se pare o propunere fara nici un rost, ba chiar periculoasa. As fi votat nu, daca s-ar mai fi putut vota. Probabil a fost deschis sondajul cu o perioada de valabilitate eronata. Nu e de mirare ca va ginditi la banari din greseala...
Rog un moderator sa intervina! Mersi!
Apropo, excluderea pe perioada determinata nu functiona, adica membrul nu era reactivat automat. Am vazut ca s-a mentionat aceasta varianta de catre @Rekool. Stiti sigur ca acum functioneaza? N-am mai banat pe nimeni de mult timp.
Se poate bana, intr-adevar, dintr-o altfel de greseala, de apreciere a nevoii de a exclude pe cineva. De aceea s-a si introdus posibilitatea reactivarii membrilor din PA.
Ori avem incredere in moderatori, caz in care un membru exclus din greseala poate fi reactivat de administrator daca e neaparat nevoie, sau isi poate face un nou cont ca sa clarifice problema. Ori nu avem incredere in moderatori si atunci nu-i mai facem moderatori. Adevarul e de obicei pe undeva pe la mijloc si un risc trebuie asumat.
Cit despre butonul "debanare" - daca aveti impresia ca se poate bana din greseala, ce parere aveti, se poate "debana" din greseala, sau nu?
Ce e mai periculos pentru forum, banarea din greseala, sau debanarea din greseala?
Mi se pare o propunere fara nici un rost, ba chiar periculoasa. As fi votat nu, daca s-ar mai fi putut vota. Probabil a fost deschis sondajul cu o perioada de valabilitate eronata. Nu e de mirare ca va ginditi la banari din greseala...
Rog un moderator sa intervina! Mersi!
Apropo, excluderea pe perioada determinata nu functiona, adica membrul nu era reactivat automat. Am vazut ca s-a mentionat aceasta varianta de catre @Rekool. Stiti sigur ca acum functioneaza? N-am mai banat pe nimeni de mult timp.
Nu vad la ce ar folosi. Odata ce un moderator baneaza pe cineva, inseamna ca a meritat sa fie banat. Daca baneaza aiurea, inseamna ca e vina ta ca l-ai ales ca moderator.
Vizitator- Vizitator
Ina si cu ce ar strica acel buton de unban?Asa e pe toate siteurile!Si din ceea ce zici rezulta ca adminul trebuie sa fie online 24/24 ore!
Contra, nu vad rostul acestui buton, eu sincer nu acord moderatorilor acces la banarea utilizatorilor, pentru ca nu am incredere in ei, daca unu membru merita ban, acesta va primi de la un admin !
@Ina are dreptate, daca e moderator si exclude aiurea cum a ajuns moderator? Poate din cauza experientei administratorului?
@Ina are dreptate, daca e moderator si exclude aiurea cum a ajuns moderator? Poate din cauza experientei administratorului?
Nu ma intelegi corect,uite pe orice site sau comunitate care e asa ca siteurile noastre care are host cu plata are asa ceva,de ce nu ar avea si forumgratuit?Nu e asa greu de facut,si asta e la dorinta cine vrea sa isi puna,cine nu nu!
Daca nu e asa greu de facut, de ce nu il faci tu???
Vizitator- Vizitator
alfacraft a scris: Ina si cu ce ar strica acel buton de unban?
Ina a scris:
nu știu ce să zic... intri în profilu lui, dacă ai administrator sau moderator, și apare acolo:
- Cod:
exclude acest membru
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Sugestie mai veche de un an, închisă și arhivată.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Buton unban
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Buton peste buton la Subiect Nou
» Buton dat jos
» Buton "Go to top"
» Buton Rezolvat , Buton Acceptat, Buton Cos.
» Buton peste buton la Subiect Nou
» Buton dat jos
» Buton "Go to top"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum