Problemă înregistrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problemă înregistrare
Am încercat să-mi înregistrez 3 conturi la forumul meu, baietiiveseli, cu succes, însă nu primesc mail de activare. Am încercat cu 3 email-uri şi 3 username-uri diferite. Ce pot face?
Re: Problemă înregistrare
Buna ziua,
Ati verificat si casuta Spam ? Tot odata intrati in PA ~> Utilizatori & Grupuri ~> Optiunile Utilizatorilor-> Conectare automata de origine : bifati DA
Activarea noilor membrii: bifati Fara activare. (Nu va ma fi nevoie de activare prin email, contul va fi disponibil imediat dupa inscriere).
Pentru activarea conturilor utilizatorilor care nu au primit mailul de confirmare intrati in PA ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori -> Utilizatori Inactivi. Bifati utilizatorii pe care doriti sa-i activati.
Ati verificat si casuta Spam ? Tot odata intrati in PA ~> Utilizatori & Grupuri ~> Optiunile Utilizatorilor-> Conectare automata de origine : bifati DA
Activarea noilor membrii: bifati Fara activare. (Nu va ma fi nevoie de activare prin email, contul va fi disponibil imediat dupa inscriere).
Pentru activarea conturilor utilizatorilor care nu au primit mailul de confirmare intrati in PA ~> Utilizatori & Grupuri ~> Utilizatori -> Utilizatori Inactivi. Bifati utilizatorii pe care doriti sa-i activati.
Subiecte similare
» problema inregistrare .
» Problema Inregistrare
» Problema "Inregistrare"
» problema inregistrare
» O problema inregistrare
» Problema Inregistrare
» Problema "Inregistrare"
» problema inregistrare
» O problema inregistrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: