Cum pot face smile-urile mai mici?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot face smile-urile mai mici?
Am o intrebare, pot face smileurile mai mici? Nu ma refer sa intru Photoshop si sa le redimensionez. Vreau un cod css.. .
Ultima editare efectuata de catre AlexCalin in Mier Noi 04, 2015 11:29 am, editata de 1 ori
Re: Cum pot face smile-urile mai mici?
Bună ziua,
Nu înțeleg exact problema. Îmi puteți oferi o poză cu un smilie care este mare și o poză în care să îmi arătați care să îi fie noua dimensiune?
Nu înțeleg exact problema. Îmi puteți oferi o poză cu un smilie care este mare și o poză în care să îmi arătați care să îi fie noua dimensiune?
In topic cand adaug un smile, as vrea sa fie dimensiunea mai mica si as vrea sa stiu daca se poate printr-un cod css.
As putea sa iau fiecare smile in parte si sa le redimensionez dar iti ia cam mult timp.
As putea sa iau fiecare smile in parte si sa le redimensionez dar iti ia cam mult timp.
Smilie-urile sunt cele default? Adică cele implementate direct de către platformă sau doriți redimensionarea unor imagini adăugate de dumneavoastră?
Smileurile le-am adaugat eu, nu sunt cele implementate de forumgratuit.
Buna ziua,
Adaugati urmatorul cod in foaia de stil css:
Adaugati urmatorul cod in foaia de stil css:
- Cod:
img[src^="http://r18.imgfast.net/users/1812/17/56/97/smiles/"] {
width: 16px !important;
height: 16px !important;
}
Rezolvat Multumesc mult!
Subiecte similare
» Cum fac smile-urile mici?
» Nu se vad smile'urile
» Nu apar smile-urile
» Smile-uri, cum pot sa pun?
» Cum aranjez forum-urile si sub-forum-urile[ca in imagine]
» Nu se vad smile'urile
» Nu apar smile-urile
» Smile-uri, cum pot sa pun?
» Cum aranjez forum-urile si sub-forum-urile[ca in imagine]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum