Problema topicuri(nu afiseaza continutul)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema topicuri(nu afiseaza continutul)
Buna ziua,
intampin o problema destul de ciudata. Cand dau pe un topic sa il deschis, primesc acest mesaj. Ideea este ca am intrebat alti membri si au spus ca nu primesc acest mesaj si ca merge.
intampin o problema destul de ciudata. Cand dau pe un topic sa il deschis, primesc acest mesaj. Ideea este ca am intrebat alti membri si au spus ca nu primesc acest mesaj si ca merge.
Ultima editare efectuata de catre AlexCalin in Mar Oct 27, 2015 1:47 pm, editata de 1 ori
Re: Problema topicuri(nu afiseaza continutul)
Buna ziua,
Ati incercat sa resincronizati forumului? Ati incercat sa curatati memoria cache sau sa folositi un alt browser?
Pentru a resincroniza forumul intrati in:
Panou => General => Forum => Configurare => Optiuni Diverse ale Forumului*=> Resincronizarea forumului dvs. : Bifati pentru resincronizare
Iar pentru curatarea memoriei cache cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t43377-golirea-memoriei-cache?highlight=cache
Ati incercat sa resincronizati forumului? Ati incercat sa curatati memoria cache sau sa folositi un alt browser?
Pentru a resincroniza forumul intrati in:
Panou => General => Forum => Configurare => Optiuni Diverse ale Forumului*=> Resincronizarea forumului dvs. : Bifati pentru resincronizare
Iar pentru curatarea memoriei cache cititi acest tutorial:
https://help.forumgratuit.ro/t43377-golirea-memoriei-cache?highlight=cache
Re: Problema topicuri(nu afiseaza continutul)
Multumesc pentru informatii. Problema era de la browser. Am sters istoricul si apoi a mers. Ciudat oricum.
Rezolvat!
Rezolvat!
Subiecte similare
» Problema cu CSS-ul forumului meu !! Nu afiseaza legenda
» Problema Code, nu afiseaza text la EDITARE.
» Problemă la topicuri
» Problema la topicuri
» Problema text in topicuri
» Problema Code, nu afiseaza text la EDITARE.
» Problemă la topicuri
» Problema la topicuri
» Problema text in topicuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum