Linie despartitoare in profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Linie despartitoare in profil
Salut ! Cum as putea desparti fiecare camp din profil printr-o linie ? Ca aceea care desparte rangul de avertismente.
Ultima editare efectuata de catre D1esel in Dum Noi 08, 2015 11:43 am, editata de 1 ori
Re: Linie despartitoare in profil
Buna seara,
A.C.P.->Utilizatori si grupuri->Profiluri Dati click pe rotita din dreptul fiecarui camp si cautati "Separator :". Selectati Bara orizontala.
A.C.P.->Utilizatori si grupuri->Profiluri Dati click pe rotita din dreptul fiecarui camp si cautati "Separator :". Selectati Bara orizontala.
Vizitator- Vizitator
Multumesc, dar nu doresc asa. Eu as dori o linie subtire cum e aceea care desparte rangul de avertismente. Priveste poza, am facut 2 sageti ca sa va puteti da seama ce fel de linie doresc.
Buna seara,
Identificati in template-ul viewtopic_body:
Inlocuiti cu:
Inregistrati si publicati template-ul
Pentru personalizarea conturului adaugati urmatorul cod in foaia de stil css:
Identificati in template-ul viewtopic_body:
- Cod:
{postrow.displayed.profile_field.LABEL}{postrow.displayed.profile_field.CONTENT}{postrow.displayed.profile_field.SEPARATOR}
Inlocuiti cu:
- Cod:
<div class="separare">{postrow.displayed.profile_field.LABEL}{postrow.displayed.profile_field.CONTENT}{postrow.displayed.profile_field.SEPARATOR}</div>
Inregistrati si publicati template-ul
Pentru personalizarea conturului adaugati urmatorul cod in foaia de stil css:
- Cod:
.separare {
border-bottom: 1px solid #444;
padding: 2px;
}
Multumesc, e bun doar ca acum mi s-a deformat ceva. Trebuia ca iconurile sa fie pe un singur rand.
Salut,
Nu le poti afisa pe un singur rand pe ele incadrate, deoarece fiecare are aceeasi clasa, adica codul oferit mai sus de colegul meu efectueaza modificari asupra tuturor rubricilor din profil. Fie le lasi fara linie, fie cu.
Nu le poti afisa pe un singur rand pe ele incadrate, deoarece fiecare are aceeasi clasa, adica codul oferit mai sus de colegul meu efectueaza modificari asupra tuturor rubricilor din profil. Fie le lasi fara linie, fie cu.
Subiecte similare
» Linie despartitoare statistici
» Linie despartitoare pentru categorii
» Linie despartitoare intre titlul subiectului si mesaj
» Probleme linie bannere
» 2 forumuri pe aceasi linie ?
» Linie despartitoare pentru categorii
» Linie despartitoare intre titlul subiectului si mesaj
» Probleme linie bannere
» 2 forumuri pe aceasi linie ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum