Problema la pagina Semnaleaza un abuz
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema la pagina Semnaleaza un abuz
Salut,
Am incercat sa semnalez un abuz pe propriul forum ca sa vad daca apar buguri.
Am selectat tipul de abuz, am completat codul de confirmare si am dat bifat casuta "Declar pe proprie raspundere ca informatiile furnizate sunt exacte.*. Am dat click pe Trimiteti. Din cauza ca nu scrisesem nimic la Comentarii, trebuia sa apara ceva gen "Trebuie sa completati toate campurile". Dar a aparut "Emailul pe care l-ati introdus este prea scurt. Acesta trebuie sa contina cel putin 20 caractere.". Cum pot rezolva asta?
Am incercat sa semnalez un abuz pe propriul forum ca sa vad daca apar buguri.
Am selectat tipul de abuz, am completat codul de confirmare si am dat bifat casuta "Declar pe proprie raspundere ca informatiile furnizate sunt exacte.*. Am dat click pe Trimiteti. Din cauza ca nu scrisesem nimic la Comentarii, trebuia sa apara ceva gen "Trebuie sa completati toate campurile". Dar a aparut "Emailul pe care l-ati introdus este prea scurt. Acesta trebuie sa contina cel putin 20 caractere.". Cum pot rezolva asta?
Vizitator- Vizitator
Re: Problema la pagina Semnaleaza un abuz
Ne puteți oferi linkul forumului dvs. sa incercam si noi sa vedem daca merge?
Desigur:http://board.realmsn.com/
Vizitator- Vizitator
Buna seara,
Problema se datoreaza unei erori de traducere. Am efectuat modificarile necesare, acestea vor aparea la urmatoarea actualizare.
Problema se datoreaza unei erori de traducere. Am efectuat modificarile necesare, acestea vor aparea la urmatoarea actualizare.
Am fost informat de tehnicieni ca modificarile au fost aplicate.
Subiecte similare
» Diferenta intre "Semnaleaza un abuz" si pagina de conflict
» Semnaleaza un abuz
» Semnaleaza un abuz
» Mutare Punbb si Semnaleaza un abuz
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» Semnaleaza un abuz
» Semnaleaza un abuz
» Mutare Punbb si Semnaleaza un abuz
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum