Propunere ,vazutul mesajelor private!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere ,vazutul mesajelor private!
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,am o propunere foarte buna!Ce ar fi daca am putea vedea doar noi administratorii mesajele pe care le scriu in pm membrii,ar fi foarte bine!Acest lucru chiar ne va ajuta,ca de multe ori membrii intre ei prin pm fac reclama,spam si incalca multe alte reguli!Chiar eu am avut asa caz,am un cont simplu si celalat de admin pe siteul meu,si un membru la contul meu simplu a inceput sa faca reclama,spam injuratori!Si membrii nu au ce face dar noi adminii da!
Buna ziua,am o propunere foarte buna!Ce ar fi daca am putea vedea doar noi administratorii mesajele pe care le scriu in pm membrii,ar fi foarte bine!Acest lucru chiar ne va ajuta,ca de multe ori membrii intre ei prin pm fac reclama,spam si incalca multe alte reguli!Chiar eu am avut asa caz,am un cont simplu si celalat de admin pe siteul meu,si un membru la contul meu simplu a inceput sa faca reclama,spam injuratori!Si membrii nu au ce face dar noi adminii da!
Re: Propunere ,vazutul mesajelor private!
Ar trebui sa inveti ce este respectul! Intimitatea fiecaruia este inviolabila, nimeni nu are dreptul sa incalce principii ce tin de bunul simt si respectul reciproc. Cand ai deschis un forum, inevitabil iti asumi si riscuri, responsabilitati. Calitatea membrilor, comportamentul si atmosfera cad in grija celor care administreaza si NU ai dreptul sa apelezi la astfel de strategii pentru a le pastra in limite decente.
Asculta nu vrei voteza contra,asta e parerea ta,nu am nimic cu ea,fiecare om are parera lui,si nu ma invata tu pe mine ce si cum sa fiu!
Nu va mai certati, ca oricum nu se va implementa asa ceva vreodata, cei de la firma nu sunt batuti in cap, ca unii dintre noi.
Vizitator- Vizitator
cum vrei tu!
Bună ziua,
O să îmi dau și eu cu părerea despre sugestia dvs. Păi în primul rând, mi s-ar părea corect să poată să discute ce doresc ei pe mesageria privată, probabil se cunosc, iar prin citirea mesajelor lor nu se vor mai simți deloc în siguranță. Sunt convins că nici ție nu ți-ar plăcea să intervină cineva peste mesajele tale private. Să intru la tine în telefon de exemplu și să încep să citesc...
O să îmi dau și eu cu părerea despre sugestia dvs. Păi în primul rând, mi s-ar părea corect să poată să discute ce doresc ei pe mesageria privată, probabil se cunosc, iar prin citirea mesajelor lor nu se vor mai simți deloc în siguranță. Sunt convins că nici ție nu ți-ar plăcea să intervină cineva peste mesajele tale private. Să intru la tine în telefon de exemplu și să încep să citesc...
Buna ziua,
Acesta sugestie nu este una ce ar ajuta forumurile voastre, nimeni nu va fii de acord sa ii citesti mesajele private.
=> Sugestie respinsa si archivata !
Acesta sugestie nu este una ce ar ajuta forumurile voastre, nimeni nu va fii de acord sa ii citesti mesajele private.
=> Sugestie respinsa si archivata !
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Mesaje Private
» Mesaje private !
» Cum pot sa vad mesajele private ale userilor?
» Problema cu topicurile private!
» Pozitie Mesaje Private
» Mesaje private !
» Cum pot sa vad mesajele private ale userilor?
» Problema cu topicurile private!
» Pozitie Mesaje Private
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum