Smiluri mai mari!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Smiluri mai mari!
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,am avut alterior o problema cu marimea smileului,vroiam ca imaginile closed.pro sa fie mai mari!Voi mi-ati spus sa pun acest cod in css
Am facut noi smileuri si le-am pus i lista de smileuri apoi am pus pentru fiecare cate un cod de acest in css doar ca am pus url la imaginea lor,dar marimea ramine acceasi!Ce am facut gresit?
Buna ziua,am avut alterior o problema cu marimea smileului,vroiam ca imaginile closed.pro sa fie mai mari!Voi mi-ati spus sa pun acest cod in css
- Cod:
img[src="http://i21.servimg.com/u/f21/19/30/48/14/close10.jpg"] {
width: 350px !important;
}
Am facut noi smileuri si le-am pus i lista de smileuri apoi am pus pentru fiecare cate un cod de acest in css doar ca am pus url la imaginea lor,dar marimea ramine acceasi!Ce am facut gresit?
Re: Smiluri mai mari!
Da dar unde trimit poza??
Poza trebuie sa fie salvata in calculator. Dai click pe Choose file si selectezi fisierul cu smilies-ul.
Vizitator- Vizitator
Asta am inteles dar poza asta https://7img.net/users/3613/26/39/00/smiles/199082989 cum o obtin,adica unde sa trimit alta poza ca ea sa fie ca aceasta tot sa aiba cam asa link?
Dupa ce ai adaugat smilies-ul, te duci intr-un subiect si dai click pe butonul care afiseaza lista de smilies-uri. Apoi dai click dreapta pe smilies-ul corespunzator si selectezi Copy image URL. Dai Copy Paste in Notepad(sau oriunde altundeva vrei tu) si vei obtine adresa smilies-ului.
Vizitator- Vizitator
Mie numi apare Paste in Notepa desi am programa,poti arata o poza?
Deschizi Notepad si apesi Ctrl+V.
Vizitator- Vizitator
Pozi terog da o poza
Vizitator- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot mari gradele
» Caractere mai mari
» Poze mai mari
» Probleme Mari Cu Forumul
» Cum pot mari dimensiunea la Header
» Caractere mai mari
» Poze mai mari
» Probleme Mari Cu Forumul
» Cum pot mari dimensiunea la Header
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum