Descrierea forumului pe alt rand fata de sub-forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Descrierea forumului pe alt rand fata de sub-forumuri
Rezumarea primului mesaj :
Salut !
Am si eu o problema.In continuarea descrierii unei sectiuni a forumului meu vin sub-forumurile ,iar eu as vrea sa fie sub acea descriere a sectiunii . Se poate vedea mai bine in imaginea urmatoare :
Salut !
Am si eu o problema.In continuarea descrierii unei sectiuni a forumului meu vin sub-forumurile ,iar eu as vrea sa fie sub acea descriere a sectiunii . Se poate vedea mai bine in imaginea urmatoare :
Ultima editare efectuata de catre Emilian. in Vin Oct 02, 2015 5:17 pm, editata de 1 ori
Re: Descrierea forumului pe alt rand fata de sub-forumuri
Multumesc frumos ,merge ,dar cum sa fac sa nu imi mai apara acolo "Mesaje noiblocat"
Adaugati acest cod:
- Cod:
.statut-forum {
display: none;
}
Multumesc frumos ca m-ati ajutat ! O zi buna in continuare !
Subiect rezolvat.
Subiect rezolvat.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum scot descrierea forumului
» Cum pot pune ca o parte din categorii si forumuri sa le pun in dreapta forumului?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum fac ca un grup sa fie moderatori dar sa nu arate sub descrierea forumului?
» Informatiile nu apar in rand
» Cum pot pune ca o parte din categorii si forumuri sa le pun in dreapta forumului?
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum fac ca un grup sa fie moderatori dar sa nu arate sub descrierea forumului?
» Informatiile nu apar in rand
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum