Problema cu reclama!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu reclama!
Buna ziua,am o problema legata de reclama,la forumul meu sub fotografia pe care scrie alfacraft sta o reclama! Intrati si o sa vedti http://alfacraft.forumz.ro/ Cum sa scap de ea definitiv??
Re: Problema cu reclama!
Bună seara,
Pentru a scăpa de reclamele afișate pe forum, singura modalitate este cea bazată pe achiziționarea creditelor și folosirea acestora pentru ascunderea definitivă a reclamelor afișate pe propriul forum.
Pentru a scăpa de reclamele afișate pe forum, singura modalitate este cea bazată pe achiziționarea creditelor și folosirea acestora pentru ascunderea definitivă a reclamelor afișate pe propriul forum.
Si de cate credite e nevoie si cat costa ele?
A.C.P.->Diverse->Consum credit
A.C.P.->Diverse->Cumparare credit
A.C.P.->Diverse->Cumparare credit
Vizitator- Vizitator
Dar preturile nu sunt puse!
Bună dimineața,
Pentru vizualizarea prețurilor, vizitați: Panoul de administrare => Diverse => Administrare credit => Consum credit => Selectați ramura "Publicitate" => Anunturi & Publicitate (aici vor fi afișate prețul asociat lunilor, pentru dezactivarea integrală a tuturor reclamelor de pe propriul forum).
Pentru vizualizarea prețurilor, vizitați: Panoul de administrare => Diverse => Administrare credit => Consum credit => Selectați ramura "Publicitate" => Anunturi & Publicitate (aici vor fi afișate prețul asociat lunilor, pentru dezactivarea integrală a tuturor reclamelor de pe propriul forum).
Eu am in vedere preturile creditelor!
Să înțeleg că mai doriți alte completări ? Sau mai exact ce anume doriți ? Consider că răspunsul meu a fost strict oferit la întrebarea adresată de către dvs.alfacraft a scris:Eu am in vedere preturile creditelor!
Rezolvat ?
Ok rezolvat!
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme credite si domenii personalizate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum