Problema reclama
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema reclama
Buna dimineata pe parcursul timpului am facut si eu un forum si vreau sa stiu cum scap de reclama sau so pun jos
Ultima editare efectuata de catre NRG-900 in Mar Noi 11, 2014 3:13 pm, editata de 2 ori
Re: Problema reclama
Salut NRG-900 Ca să scapi de reclame poți cumpăra credite și cu ajutorul lor vei putea face asta.
Pentru lucruri mai exacte intră la Panoul de Administrare => Diverse => Administrare Credit => Consum Credit => Publicitate
Sper că te-am ajutat!
Pentru lucruri mai exacte intră la Panoul de Administrare => Diverse => Administrare Credit => Consum Credit => Publicitate
Sper că te-am ajutat!
Dar sa o pun jos cum fac
Buna ziua, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere! |
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum