Schimbarea culorii grupurilor sub forum!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Schimbarea culorii grupurilor sub forum!
Rezumarea primului mesaj :
Buna ziua,spunetimi va rog cum sa fac ca sub fiecare forum grupurile care il pot modera sa fie de alta culoare adica din imagine se vede ca grupurile sunt cu culoare alba dar cum sa le fac ca sa fie cu culoare diferita adica cu culoarea pe care am aleso?
Buna ziua,spunetimi va rog cum sa fac ca sub fiecare forum grupurile care il pot modera sa fie de alta culoare adica din imagine se vede ca grupurile sunt cu culoare alba dar cum sa le fac ca sa fie cu culoare diferita adica cu culoarea pe care am aleso?
Re: Schimbarea culorii grupurilor sub forum!
multumesc mult de ajutor am rezolvat!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Schimbarea culorii chatbox
» Schimbarea culorii gradului de membru!
» Chat box schimbarea culorii si conectarea automata!
» Cerere cod pentru schimbarea culorii textului intr-o pagina
» As dori un cod CSS pentru schimbarea culorii liniilor de despartire a variantelor dintr-un sondaj
» Schimbarea culorii gradului de membru!
» Chat box schimbarea culorii si conectarea automata!
» Cerere cod pentru schimbarea culorii textului intr-o pagina
» As dori un cod CSS pentru schimbarea culorii liniilor de despartire a variantelor dintr-un sondaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum