Problema script tabel moderare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema script tabel moderare
Buna seara am urmat toti pasii cap coada de la acest tutorial https://help.forumgratuit.ro/t46737-tabel-de-moderare-cu-ajutorul-cenzurii imi apare doar textul fara tabel
print
Ultima editare efectuata de catre helpzone.marian in Sam Sept 19, 2015 10:42 am, editata de 1 ori
Re: Problema script tabel moderare
Buna dimineata,
Forumul din imagine este cel din profil? Daca nu, am sa va rog sa imi lasati adresa forumului cu problema.
Forumul din imagine este cel din profil? Daca nu, am sa va rog sa imi lasati adresa forumului cu problema.
Bună dimineața,
Ați activat opțiunile de mai jos, cât și cuvintele precizate în tutorial ?
Panoul de administrare => General => Mesaje și emailuri => Configurare => Permite HTML => Bifați "Da".
Panoul utilizatorului (Profil (opțiunea vizibilă în meniul de navigare al forumului)) => Preferințe => Autorizează întotdeauna HTML => Bifați "Da".
Ați activat opțiunile de mai jos, cât și cuvintele precizate în tutorial ?
Panoul de administrare => General => Mesaje și emailuri => Configurare => Permite HTML => Bifați "Da".
Panoul utilizatorului (Profil (opțiunea vizibilă în meniul de navigare al forumului)) => Preferințe => Autorizează întotdeauna HTML => Bifați "Da".
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Subiecte similare
» Tabel moderare
» Tabel de moderare
» Adăugare tabel de moderare
» Problema Moderare forum
» problemă tabele de moderare
» Tabel de moderare
» Adăugare tabel de moderare
» Problema Moderare forum
» problemă tabele de moderare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum