Aflarea ipului la membrii fara sa scrie mesaje!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Aflarea ipului la membrii fara sa scrie mesaje!
Am o propunere foarte buna,ce ar fi daca am putea sa vedem ip la playeri fara ca ei sa scrie vreun mesaj,fiindca asa nu putem vedea ip lor daca nu scriu mesaje si din cauza asta deseori hackerii napadesc pe forumuri si nici nui putem bana ca nu le stim ip,E o propunere care tine si de securitata!Nu e complicat!
Re: Aflarea ipului la membrii fara sa scrie mesaje!
Buna seara,
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], noi intelegem ca doriti foarte mult implementarea acestei propuneri, insa insistentele dumneavoastra nu vor grabi in nici un fel punerea in aplicare a acesteia. Cum am precizat si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], acest lucru depinde doar de tehnicieni si nu de echipa forumului de suport.
Va rugam sa nu mai deschideti sugestii care au mai fost propuse in trecut, deoarece ele au fost deja traduse si transmise catre cei de la firma, de aici in colo depinde doar de ei daca le vor pune in aplicare.
Multumesc pentru intelegere!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], noi intelegem ca doriti foarte mult implementarea acestei propuneri, insa insistentele dumneavoastra nu vor grabi in nici un fel punerea in aplicare a acesteia. Cum am precizat si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], acest lucru depinde doar de tehnicieni si nu de echipa forumului de suport.
Va rugam sa nu mai deschideti sugestii care au mai fost propuse in trecut, deoarece ele au fost deja traduse si transmise catre cei de la firma, de aici in colo depinde doar de ei daca le vor pune in aplicare.
Multumesc pentru intelegere!
Subiecte similare
» Membrii nu pot scrie pe forum !!!!
» cum pun icon pe forum unde scrie Subiecte mesaje si ultimile mesaje
» Cum adaug imaine unde scrie subiecte/mesaje/ultimele mesaje
» Nu pot sa postez, nu apar butoanele specifice
» rankuri sub sa scrie jumate cu o culoare si cu bold si jumate fara
» cum pun icon pe forum unde scrie Subiecte mesaje si ultimile mesaje
» Cum adaug imaine unde scrie subiecte/mesaje/ultimele mesaje
» Nu pot sa postez, nu apar butoanele specifice
» rankuri sub sa scrie jumate cu o culoare si cu bold si jumate fara
Pagina 1 din 1