Problema cu vizionarea categoriei!
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cu vizionarea categoriei!
Am o mare problema cu categoriile,eu creez o categorie si setez ca toti sa o poata vedea si am adaugat 3 forumuri la acea categorie dar nu o vede nimeni nici macar eu desi in setari la forum din panoul de administrate o vad dar pe site nu o vad adica totul e asa cum era inainte!Doar categoria nu se vede!
Ultima editare efectuata de catre alfacraft in Mar Sept 15, 2015 10:00 pm, editata de 1 ori
Re: Problema cu vizionarea categoriei!
Bună seara,
Vă rog să ne oferiți câteva capturi pe ecran în care să reiasă permisiunile setate de dumneavoastră la forumurile atașate la noua categorie. De asemenea, realizați o captură pe ecran la setările actuale, ale noii categorii create.
Mulțumesc.
Vă rog să ne oferiți câteva capturi pe ecran în care să reiasă permisiunile setate de dumneavoastră la forumurile atașate la noua categorie. De asemenea, realizați o captură pe ecran la setările actuale, ale noii categorii create.
Mulțumesc.
Re: Problema cu vizionarea categoriei!
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", fara a exista o solutie concreta, acesta va fi inchis si trimis in cosul de gunoi. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Subiecte similare
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Cum modific aspectul categoriei
» Numele categoriei pe mijloc
» Chenarul categoriei ingrosat!
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Cum modific aspectul categoriei
» Numele categoriei pe mijloc
» Chenarul categoriei ingrosat!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: